Setari Cookie-uri

Casa iubirii

Desigur, puteai... Puteam sa pleci, sa fugi, sa pleci departe. Dar ai ramas aici, cu un mic planset care te zbuciuma din cand in cand. Cu un zambet care iti face ochii sa luceasca. Cu amintiri multe si cateva pe care le poti numara pe degete.

Desigur, puteai... Puteam sa pleci, sa fugi, sa pleci departe. Dar ai ramas aici, cu un mic planset care te zbuciuma din cand in cand. Cu un zambet care iti face ochii sa luceasca. Cu amintiri multe si cateva pe care le poti numara pe degete. Ai ramas sa lupti, sa iubesti, sa demonstrezi, sa-ti demonstrezi, sa arati ca poti. Ai ramas sa vezi ce este iubirea.

Desigur, puteai… Puteam sa pleci, sa fugi, sa pleci departe. Dar ai ramas aici, cu un mic planset care te zbuciuma din cand in cand, cu un zambet care iti face ochii sa luceasca, cu amintiri multe si cateva pe care le poti numara pe degete, ai ramas sa lupti, sa iubesti, sa demonstrezi, sa-ti demonstrezi, sa-i arati ca poti, ca iubirea se castiga. Sigur, puteai sa trantesti usa definitiv cand ai zis ca pana aici ti-a fost. Sa o deschizi in alta parte. Dar este usa pe care ai deschis-o prima oara cu bucuria de a uita tristetea si de a creste la san speranta. Asa ca langa ea, ai inceput sa construiesti ferestre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.