Setari Cookie-uri

Sex in pat? Schimba-l cu ceva mai interesant

Noptile fierbinti in patul clasic din dormitorul conjugal, incep sa devina istorie pentru indragostitii zilelor noastre. In jurul meu, aud tot mai des aud ca sexul in pat incepe sa-si piarda din intensitate si partenerii dau dovada de o imaginatie debordanta, cand trebuie sa gaseasca locul ideal de facut dragoste.

Folositi-va imaginatia si experimentati orice va face placere. Nu trebuie sa fiti experti in tainele sexului, practicand impreuna orice va trece prin cap va veti descoperi mai bine si veti capata mai multa incredere unul in celalalt. Nu luati model scenariile din filme sau exemplele altora; fiti cat mai naturali si originali.

Daca v-ati decis sa scapati de inhibitii si ati vrea sa incercati sexul in afara casei, ar trebui sa va luati cateva masuri de siguranta dinainte, pentru a evita sa fiti intrerupti de curiosi.

Sexul pe plaja sau in apa, poate fi de asemenea incitant, insa implica mai multe riscuri. Apa de mare nu este doar sarata, ci si plina de bacterii, in plus prezervativul nu garanteaza eficienta din cauza apei. Nici nisipul nu asigura confortul ideal, deoarece zgarie. Asadar, daca va tenteaza totusi o astfel de experienta, ganditi-va la cateva masuri de precautie. Insa, avand in vedere ca vara s-a dus, as avea o sugstie mai potrivita cu noul anotimp si mult mai confortabila.

Incercati o inedita excurisie la munte; cazarea va fi in masina sau in cort. Daca automobilul nu va ofera suficienta libertate de miscare, optati pentru a doua varianta: cortul. Sexul in cort este o alta experienta de neuitat, ideala pentru a da frau liber pasiunii. Trebuie doar sa nu faceti foarte multa galagie, pentru a nu trezi vecinii din apropiere. Senzatiile intense, vor fi de neuitat. Cu siguranta va veti aminti cu zambetul pe buze de o asemenea excursie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.