Setari Cookie-uri

Invata tainele sarutului frantuzesc

Cu toate ne aducem aminte de primul nostru sarut frantuzesc. A fost o experienta mare pentru unele domnisoare si mai mult un razboi al limbilor pentru altele. Dar de atunci, toata lumea stie ca sarutul frantuzesc este o experienta personala si foarte excitanta. Din moment ce buzele femeii reprezinta numarul 1 ca zona erogena, este important ca barbatii sa lase o amintire de durata, care nu se sterge foarte repede.

5. Sarutul de durata

Nu este aproape nimic in lume care “bate” aceste lungi, incitante, suculente si ispititoare saruturi. Tu te vei simti in siguranta alaturi de el, iar el va intelege pasiunea ta in momentul sarutului. Sarutati-va pentru mult timp si lasati-va purtati de valul iubirii.

6. Joaca-te cu corpul lui

Invata sa te joci cu gura lui in timpul sarutului: suge-i limba sau linge-i buzele cu limba ta. Fiti creativi si jucati-va. Ii poti suge usor degetul, ii poti musca usor si delicat buza inferioara. Intre timp, joaca-te cu mainile pe corpul lui.

7. Treci la alte parti ale corpului

Nu fi timida si nu te limita doar la zona gurii. Exista un intreg corp ce asteapta sa fie explorat. De ce sa nu ii saruti in stil frantuzesc si barbia, gatul si mainile lui? Sau saruta-i ochii, apoi continua cu urechile si gatul. Ai fi surprinsa de rezultatele benefice pe care creativitatea le poate culege. Singurul lucru care iti trebuie este dorinta de a incerca si altceva. Daca in trecut nu ti s-au adus complimente pentru tehnicile de sarut, de acum vei sti elementele de baza pentru un sarut profesionist.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.