Sex in spiritul Craciunului

 Sex in spiritul Craciunului
Kudika
14 Decembrie 2005

Lasand la o parte alura romantica a sarbatorilor de iarna, haideti sa ne punem capul la contributie si sa construim un scenariu demn de o noapte de Craciun.

Lasand la o parte alura romantica a sarbatorilor de iarna, haideti sa ne punem capul la contributie si sa construim un scenariu demn de o noapte de Craciun.

In aceasta perioada libidoul este extrem de crescut astfel incat orice ai face sexul este mai satisfacator fata de restul anului. Insa, intotdeauna e loc de mai bine, iar noi, femeile, suntem un spirit ce tinde spre perfectiune.

�Expozitiune:

Locatie: sub brad, langa brad, in brad (!? Rog detalii amanuntite de la cele care au reusit o asemenea performanta)

Timp: oricand ai chef si zona din jurul bradului este nepopulata.

Personaje principale: tu, el (si cine mai vreti voi, in cazul in care mai vreti)

�Desfasurarea actiunii:

Un sarut lung sub vascul strategic plasat va fi urmat de o subtila pierdere a hainelor. Cele mai curajoase dintre noi pot alege sa nu poarte lenjerie pe sub rochita de Craciunita. Prelungeste preludiul cu o partida desavarsita de sex oral. Te poti ajuta de orice dulciuri lichide sau semilichide gasite sub brad. Suspansul poate fi crescut in cazul in care va tineti pe voi o parte din haine(recomandabil in cazul in care zona este nepopulata doar pe o arie restransa). Joaca-te cu el, mangaie-l, stai deasupra lui, pune-l in imposibilitatea de a te penetra imediat.

Iubitul tau va atinge cote maxime de excitatie.

�Punctul culminant:

Foloseste beteala pentru a-i lega mainile si insista pe ideea sexului oral. Lasa-te penetrata numai atunci cand simti ca nu mai rezistati. Fa-i macar o data in an bucuria de a sta deasupra (oricum vei fi atat de excitata, incat nu va mai conta pozitia).

�Deznodamant:

Nu te grabi sa te imbraci odata ce ati terminat. Rezerva cateva minute pentru a-ti recapata respiratia si pentru a-i dezlega beteala. Nu-l sacai cu intrebari de genul �a fost bine?� fiindca stii ca a fost bine. Si nu te astepta sa dormi in urmatoarele nopti! In definitiv, Craciunul dureaza 3 zile si se poate prelungi�

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: