Kudika
4 Ianuarie 2006

E posibil ca tu sa fii una dintre acele minunate si norocoase femei care iubeste, este iubita si care are o viata sexuala demna de invidia (si disperarea) vecinilor. Sau poate ca nu esti. Poate ca tanjesti dupa sfaturi si trebuie sa stii cat mai multe pentru a iti elibera orgasmele. Imi propun sa realizez un mic ghid al orgasmului care te va ajuta indiferent de care parte a baricadei te situezi.

4. Fii sexy!

Orice este nevoie pentru a face acest lucru, profita de el! Imbraca-te sexy, mergi sexy, vorbeste sexy, fa totul sexy. Ofera-ti un tratament de regina, relaxeaza-te intr-un salon de infrumusetare sau mergi la acea sesiune de cumparaturi pe care o tot amani.

Probabil ca ti s-a spus ca exista o linie subtire intre sexy si vulgar si ca este foarte usor sa o depasesti. Nimic mai fals! Sexy este o atitudine, vulgar este o deviatie. Sexy inseamna subtilitate, atentie la detaliu, vulgarul este ostentativ. O femeie sexy merge usor, vorbeste mai rar, accentuand cuvintele importante, rade discret, este inteligenta si spontana. O femeie vulgara este opusul.

5. Flirteaza!

Flirteaza oricand ai ocazia fie ca este vorba despre batranelul de la care iti cumperi ziarele, mecanicul auto, agentul de asigurari etc. Uita-te adanc in ochii barbatilor, vorbeste cu pasiune chiar daca vorbesti despre un subiect banal precum este vremea, gesticuleaza (de fiecare data cand este necesar), zambeste! Il vei zapaci! Ai grija, insa cui aplici acest tratament. Poti alege intre posibili pretendenti sau persoane pe care nu le intalnesti zilnic.

Fie ca nu ai avut inca orgasm sau te-ai plictisit sa ai orgasme printre picaturi, elibereaza-ti orgasmele tinand minte ca ele isi afla salasul in mintea ta. Daca le tii inchise printre gratiile de fier ale frustrarilor, nu spera ca vei inceta sa fii prizoniera vreodata! Ne vedem afara!

Un articol de Andra Micu

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: