Setari Cookie-uri

Orgasm a la Marilyn Monroe

Cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor, Marilyn Monroe nu a reusit sa aiba orgasm pana la o varsta destul de inaintata. Pentru a isi elibera orgasmele a fost nevoita sa apeleze la un psiholog. In ultimele sale scrisori ii multumeste doctorului pentru trucurile pe care a invatat-o. Despre ce era vorba?

De pus in practica in doi

De ce nu incerci sa faci dragoste in cada? In timpul actului pozitioneaza jetul de dus catre clitoris. Vei avea orgasm in 5 minute maxim� garantat.

Practica exercitiile Kegel cu regularitate! Vei avea orgasme mai puternice, iar partenerul tau va fi mai mult decat incantat.

De retinut!

E posibil sa nu fi avut orgasm vaginal sau sa nu fi resimtit pe deplin placerea sexuala din numeroase motive, unul dintre ele fiind stimularea inadecvata a anumitor zone. Mai mult, punctul G, unul dintre declansatorii interni ai orgasmului poate sa nu functioneze inca. De aceea, pana cand il vei aduce la starea normala (stimulandu-l si aratandu-i ce pierde), atunci cand faci dragoste foloseste-te de arma ta secreta: clitorisul si nu intra in panica. Nu e nevoie decat de un pic mai multa rabdare.

Un articol de Andra Micu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.