Multiorgasmie

Desi toate femeile au capacitatea de a ajunge la orgasm multiplu, cele mai multe, fie nu experimenteaza asta in mod regulat, fie pur si simplu nu cunosc senzatia. Care este motivul acestor neconcordante?

Majoritatea femeilor care credeau ca nu vor trai extazul multiorgasmiei, au ajuns la concluzia ca acest lucru poate deveni posibil odata cu dobandirea unei anumite experiente sexuale si chiar cu schimbarea partenerului.

Ce fac diferit femeile multiorgasmice?

1. Autosatisfacerea

In cazul lor, experienta orgasmului survine cel mai probabil la o varsta frageda. In plus, un rol important il constituie si mediul in care se formeaza educatia � poate fi sau nu deschisa explorarii sexuale.

Exersarea de timpuriu a orgasmului permite obisnuirea corpului, totul ajungand sa functioneze ca un arhetip. In timp, experienta dezvolta deja anumite reflexe, in functie de care corpul actioneaza in mod natural. Prin urmare, cu cat ai mai multe stari de orgasm, cu atat POTI avea aceste senzatii.

2. Cunoasterea si exploatarea zonelor erogene

Femeia multiorgasmica este mult mai dedicata explorarii sexuale. Ea isi cunoaste foarte bine corpul si reactiile la anumiti stimuli. De aceea stie exact ce ii este necesar pentru obtinerea placerii si nu ezita sa-si indrume partenerul.

3. Stimulare completa

Clitorisul este elementul-cheie al paroxismului erotic, insa atentia este concentrata atat asupra stimularii lui, fie de partener ori de femeia insasi, cat si a vaginului si a sanilor, avand de asemenea un rol esential pentru completarea placerii.

Cum poti ajunge la multiorgasmie?

1. Sa crezi!

Orgasmul nu se intampla intre picioare, ci intre urechile unei femei! Oricat de "funny" ar suna, am mai spus-o si o repet: creierul este cel mai important organ sexual. Trebuie sa fii relaxata, dar concentrata asupra momentului�

2. Lasa-ti fanteziile sa zburde!

Se stie ca femeilor le face deosebita placere sa "deruleze" filmulete erotice in timpul actului sexual. Mai mult, se intampla adesea ca unul dintre trucurile sporirii intensitatii erotice, sa fie fanteziile femeii in legatura cu� altcineva decat cu partenerul ei (no ofense, guys!).

3. Stimularea concomitenta a mai multor zone erogene

Punctul G sau clitorisul, sanii sau abdomenul, invata-ti partenerul sa iti atinga corpul in asa fel incat sa obtii maximum de placere. Nu voi insista la acest capitol pentru ca am mai vorbit despre zonele erogene.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri