Setari Cookie-uri

Orgasm a la Kudika

In urma cu un secol, orgasmul vaginal era considerat superior celui clitoridian. Acum 30-40 de ani, orgasmul vaginal era dat in judecata si catalogat drept inventie masculina menita sa subjuge femeia. Au existat mult prea multe controverse inainte ca orgasmul feminin sa fie repus in drepturi pentru ca tu sa nu te bucuri deplin de el. Nu l-ai avut inca? Daca nu ti-ai exercitat inca dreptul la orgasm sau daca stii ca oricat de bine ar fi intotdeauna este loc de mai bine, te invit la o discutie calda despre un subiect fierbinte.

Juri sa nu mimezi?

Ti s-a intamplat vreodata sa te prefaci ca te simti mai bine decat te simti in realitate doar pentru a da satisfactie partenerului? Te-ai mintit pe tine insati. Daca gemi sau gafai atunci cand el face stangacii, il vei incuraja sa persevereze in neindemanare. Da-i de inteles atunci cand te simti minunat si penalizeaza-l atunci cand uita ca nu ai numai doua zone erogene.

Ce mai face punctul G?

Daca punctul tau G pare a fi adormit, bate la vecin, la clitoris, pana cand reusesti sa dezmortesti sfiosul punct. Nu uita de colul uterin, treimea superioara a vaginului. Desi nu se stie clar daca poate determina orgasmul, un lucru este sigur: daca orgasmul este furtuna, colul uterin poate oferi tunete si fulgere.

Cum stai la capitolul inhibitii?

Un moment te simti cea mai sexy, iar apoi� iti trece. Daca esti cand rece, cand fierbinte, exista o problema. Daca esti mai timida de fel, de ce nu planifici o mica sceneta? Joaca rolul unui personaj: fetita cuminte sau versata, asistenta medicala sau pacienta ce are nevoie de o reteta speciala, vitezomana care trebuie sa fie supusa unei perchezitii corporale indelungate. Atunci cand intram in pielea unui personaj, ne este mai usor sa ne dezbracam de inhibitii. In plus, imaginatia este prietenul nedespartit al orgasmului senzational (sau al orgasmelor senzationale).

Tine minte: esti cea mai sexy, cea mai frumoasa, esti dezinvolta, esti senzuala si debordezi de incredere in tine insati. Pe Kudika, lipsa increderii in sine este ilegala, imorala si ingrasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.