Setari Cookie-uri

Pacatele mele

Chiar si acum ai un zambet dulce ca mierea. Cand te vad imi aduc aminte ce inseamna sa iubesti cu toata inima, sa ai parte de atingerea suferintei ce-ti distruge sufletul ce te face sa simti ca traiesti.

Chiar si acum ai un zambet dulce ca mierea. Cand te vad imi aduc aminte ce inseamna sa iubesti cu toata inima, sa ai parte de atingerea suferintei ce-ti distruge sufletul ce te face sa simti ca traiesti.

Tu ai fost cel care mi-ai furat inima, m-ai facut sa te iubesc cu disperare, sa uit de lume, de prieteni, de demnitate. Tu ai fost cel care m-a facut amanta.

Nepasand de consecinte si de principii, m-am aruncat in bratele tale. Nopti intregi stateam si visam la tine. Simteam cum buzele tale ating pielea mea si ma fac cea mai fericita femeie pentru cateva minute.

A fost cea mai calduroasa vara din viata mea. Vroiam sa iubesc si sa fiu iubita.
Nu stiam ca tu vroiai doar sa te joci cu o “fetita”. Tu cel care ai o sotie frumoasa si desteapta, De care eu nu stiam. Nu intelegeam de ce ne ascundem de lume, de ce nu vrei sa ne plimbam pe strada ca o pereche fericita. Dar ce ma interesa pe mine lumea? Cand tu erai cu mine, ma sarutai si ma tineai in bratele tale parca as fi o printesa, printesa ta.

Era prea tarziu ca sa arunc iubirea. Nu am putut sa uit de amintiri si sa te parsesc. Imi aduc aminte cum te-ai uitat la mine cand ne-am intalnit pe strada iar tu tineai mana sotiei. Iar eu muream de rusine. Parca simteam cum lumea se uita dupa mine si striga : “Uite-o pe proasta aia, distruge o casnicie perfecta”

Desi nimeni nu stia de noi, eu n-am avut liniste. Voiam sa mor, sa uit de tine, sa plec departe, intr-un coltisor al lumii, unde sa nu ma mai gasesti, sa nu ma seduci , unde sa pot trai singura cu suferinta mea .

Dar tu aveai alte planuri: voiai sa raman cu tine pentru totdeauna, sa raman amanta care te face fericita, care te asculta si oricand ai nevoie fuge la tine, chiar daca risca mult.
Am suferit. M-ai distrus. Tu, barbatul pe care l-am iubit ca pe nimeni altcineva, tu ai facut din mine o scorpie. Am vrut s-o parasesti, sa nu existe, sa fii doar al meu. Eram furioasa, te-am iubit , te-am urat.

Disperata cautam raspunsuri. De ce eu? Oare daca nu te-as fi cunoscut ar fi fost mai bine? Nu. Am aflat ce inseamna sa gusti din fructele fericirii care pot fi otravitoare prin suferinta amaruie ce-ti ramane cand afli adevarul.

Te-am parasit de zeci de mii de ori, am refuzat sa ne intalanim. Dar tu stiai cum sa ma obtii inapoi. M-am regasit in bratele tale, am vrut doar sa te privesc, sa vad felul in care privirea ta patrunde in inima mea, dezvaluind toate secretele mele de care nimeni nu stia, nimeni... cu exceptia ta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.