Setari Cookie-uri

Parerea lui: Ce ne dorim de la femei?

Femeia ideala. O utopie. Insa de-ar fi sa o descriu in toata splendoarea ei…

Ii place sa facem cumparaturile impreuna, sa decidem mereu ce mancam si unde. Odata ajunsi acasa impartim in doua bucataria, patul sau orice alt spatiu.

De femeia ideala te indragostesti in fiecare zi fiindca mereu descoperi ceva nou la ea. In general are o fire sensibila, care poate plange la un film siropos, sau la o discutie aprinsa. Si totusi la fel de bine stie sa lupte pentru ea, pentru relatia sa, pentru copii ei.


Sa vorbim despre femeie: ca iubita, ca amanta

Se machiaza discret si are o tinuta naturala. Poarta haine care ii vin bine: rochii, fustite, bluzite. Dar nici un caz nu exagereaza cu rozul sau cu posetele minune. Are bijuterii mici si dragutze si nu cercei care atarna sau douazeci de bratari pe o mana. Foloseste in tinuta si in machiaj culori adecvate ei. Poarta camasa mea dupa o noapte dulce si lunga.

Femeia visurilor mele e senzuala. Si nu are complexe de genul “stinge lumina”. Atunci cand face dragoste spune ce ii place si cum, fara ghicitori si subintelesurti. Dupa o noapte dulce nu se imbraca rapid, ci ramane goala si se cuibareste in pat.

Intr-un final, fiecare barbat are o femeie ideala. Si credeti-ma! Aceasta nu e un model tv sau o vedeta porno, dar eeste cineva care se vrea mai presus de dorinta sexuala. Este persoana care te determina o sa suni doar pentru a-i auzi glasul si sa ascunzi lucruri mici prin buzunare pentru a-i vedea reactia atunci cand le descopera.

Un articol de Marcel State
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.