Setari Cookie-uri

Murphy se gandea la mine

Prima regula a lui Murphy despre sex: " Cu cat femeia care te iubeste este mai frumoasa, cu atat iti va fi mai usor sa o parasesti fara regrete."

Imi triesc comarul pentru c mai sper s ne impcm. Nu m condamnai, cine e fr pcat s dea primul cu pietre! Se spunea foarte des c are prieten frumoas i deteapt care a fost lang el atunci cand nu mai era nimeni. L-am susinut cand a fost in procesul de a slbi 35 de kilograme, s nu mai bea i s fumeze tot felul de chestii halucinogene, i-am readus la via apetitul pentru citit i l-am stimulat s nu se mulumeasc doar cu statutul de “ biat de cartier” care ii pierde timpul pe un gard fcand combinaii i permutri in timp ce se hrnete cu semine. i ca ultim lovitur de teatru, l-am ajutat s obin o burs de studiu Erasmus pe 6 luni in Italia, unde e acum, distrandu-se de mama focului i scriindu-mi c ii pare ru c mi-a fcut ru. Ce bla-bla demn de un biat de 15 sau 16 ani!

Cate din noi nu l-am auzit spus pe un ton consolator ce mai inseamn i “ Resemneaz-te, asta e, las c te faci tu bine..”..Ce trist...Unde mai pui c in ultimele sptmani impreun m prezenta ca viitoarea lui nevast..Mult timp am avut dorina de a ii face cumva ru, apoi am realizat c sunt mai deteapt de nivelul sta. Am ales deci s incerc s il ignor, s nu ma mai intereseze de el, cel puin aparent. Nu-mi iese mereu, dar incercarea moarte n-are.

Deci Murphy dragule, in cinstea ta beau din cana asta de cafea i ii dedic aceste randuri, pentru c ai avut mare dreptate cu legea ta. La ce mi-a folosit c eram frumoas i deteapt? Aparent l-a ajutat pe el s se care fr s se mai uite inapoi, lsandu-m s imbtranesc prematur i evident, s m uraesc. Frumos, nu? Conform celor care incercau s m consoleze, o s-mi gsesc altul. Da mie nu-mi trebuie altul, oameni buni! In fond i la urma urmei, pentru ce mama naibii facem eforturi s ne meninem mintea i fizicul in cea mai bun form posibil? Ca s ni se spun in urma unui “ interviu prelungit” care poate dura cat au ei chef c fie nu corespundem “fiei postului de soie “ fie c de fapt suntem supra calificate pentru cat vor i pot ei s duc???

Miriam
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.