Setari Cookie-uri

Intre iubire si compromis

Am avut multe relatii. Multe pentru mine, pentru sufletul meu care a ramas incarcat cu mult prea multe temeri si cu mult prea putine sperante. Am avut dezamagiri mari care astazi actioneaza ca niste frane in toate deciziile pe care le iau. Dar ma uit in jurul meu si vad ca ceva se transforma. Am iesit de doar cateva luni dintr-o relatie in care credeam ca voi ramane pentru tot restul vietii. Si am vazut asta: oamenii aleg compromisul.

Eu nu pot. Poate nu am imbatranit destul. Poate mai trebuie sa treaca niste ani. Am incercat. Am gasit un barbat minunat, pe care il respectam si admiram enorm. Stiam insa, in fiecare clipa, ca nu l-as fi putut iubi niciodata. Am plecat. Nu pot inca sa-mi dau viata, sperantele, iubirea...in schimbul acestui compromis. Uneori as vrea... dar acest gand ma ingrozeste mai rau decat cea mai neagra singuratate.

Iubirea? Mi-e teama de ea. Am trait-o si am facut tot ce era omeneste posibil sa o pastrez. Am daruit tot, m-am daruit pe mine crezand ca in viata este ca in povesti. L-am acuzat pe Dumnezeu cand totul s-a prabusit fiindca nedreptatea mi s-a parut mult prea mare. Acum e liniste... nu compromis. Si nici iubire. Acum nu mai e nimic. Dar imi e frica de ceea ce va fi.

Un articol de Maria

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.