Setari Cookie-uri

Adevarul despre relatia cu un barbat mai in varsta

Toate relatiile mele serioase au fost cu barbati mai in varsta. Nu batrani, insa e drept, in medie cu 10 ani mai mari ca mine. Probabil ca toata nebunia a pornit de la primul, pe care l-am iubit foarte mult si l-am cautat apoi in toti ceilalti. Ce au in plus fata de cei mai tineri? Sunt mai maturi, mai protectivi, stiu sa-i vorbeasca unei femei, stiu sa o satisfaca si, asa cum bine spunea o prietena, te fac sa te simti cu adevarat femeie.

Desigur, exista si avantaje intr-o relatie in care barbatul a trecut mai mult prin viata. Am avut ce invata, am avut ce simti...si, de ce sa mint, am avut ce iubi. Pe de alta parte insa ma durut lipsa acelui semn de egalitate precum si raceala emanat de o personalitate dura, prea matura, cinica si resemnata.

Ema

- Tu ai douazeci si...
- 19... Tu ai...
- Treizeci...


Daca as fi stiut ca mai trebuie sa mai adaug inca 8 ani la acel 30 mustacit, probabil ca... tot m-as fi aruncat cu capul inainte intr-o relatie din care aveam sanse enorme sa ies ranita. Si daca ar fi fost numai diferenta aia de varsta! As putea sa adaug si diferenta de etnie, de nationalitate, de religie... si toate adunate nu ar putea sa faca o prapastie mai mare decat diferenta dintre experientele noastre de viata.

A fost primul barbat alaturi de care m-am simtit femeie si asta poate spune tot. Si nu, numai in pat, desi gandindu-ma numai la noptile de amor, mi se intipareste un ranjet diabolic, ma surprind jucandu-ma cu buzele si mangaind tastatura in loc sa imi aleg cu maiestrie literele. Stia ce sa spuna, stia cum sa spuna, stia cum sa atinga, cum sa alinte, stia tot. Iar eu uitasem tot. Ma simteam dezgolita in fata lui, dezgolita de tot, chiar si de mine insami si totusi eram in siguranta. Pana cand l-am pierdut. Si odata cu el m-am pierdut pe mine.

Andra

Exista limite

Nu am fost niciodata cu un barbat mai in varsta decat mine. Nu ca nu am vrut, doar ca nu s-a ivit ocazia, daca ii pot spune ocazie. Cred totusi ca o relatie de acest gen poate rezista. Intervin si alti factori care pot schimba situatia: varsta mea si a lui dar si diferenta de ani dintre noi. Nu consider ca exista o relatie adevarata intr-o fata de 16 si un barbat de 30 de ani, insa altfel stau lucrurile daca fata are 26 de ani si el 40. Depinde si de ceea ce vrei de la viata, daca vrei sa ai o familie si el nu vrea sau daca el isi doreste sa-si intemeieze o familie si tu esti prea mica pentru asta?

Unii barbati simt nevoia sa aiba langa ei o femeie pe care sa o educe cum vor ei si cele mai vulnerabile sunt cele mici. In orice caz sunt doar pareri care nu au in spate o experienta de-a mea cu un barbat mai in varsta. Tu ce parere ai de relatiile de acest gen? Chiar au un viitor real sau este doar ceva de moment?

Livia
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.