Setari Cookie-uri

Ce au in comun Jennifer Lopez, Lisa Marie Presley si Britney Spears: cele mai scurte casnicii

Vedetele de la Hollywood reprezinta pentru multe dintre ori modele pe care le admiram si cu care ne-am dori sa semanam. Cautam mereu detalii noi despre favoritii nostri, ne bucuram cand se indragostesc sau cand se casatoresc. Exista insa si vedete pentru care nu apucam sa ne bucuram pentru ca divorteaza dupa doar cateva luni.

Jennifer Lopez Carierea muzicala a lui R. Kelly a fost umbrita de pasiunea sa pentru minore.

Cantaretul este in prezent judecat pentru pedofilie si risca 15 ani de inchisoare. In august 1994, R. Kelly, 27 de ani, s-a casatorit cu Aaliyah, care avea doar 15 ani.

Casatoria a fost anulata la sfarsitul anului 1994, deoarece Aaliyah mintise in privinta varstei pentru a se putea casatori.

jeniifer lopez Preferata boss-ului de la Playboy, Pamela Anderson nu a avut acelasi noroc in dragoste ca pe copertile revistei pentru adulti. Dupa o casnicie de 3 ani cu rockerul Tommy Lee, Pamela Anderson s-a maritat, in iulie 2006 cu Kid Rock, cu care mai avusese o relatie in 2002. Cei doi au divortat in noiembrie 2006, invocand ca motiv de divort diferente ireconciabile. Se spune ca a treia oara este cu noroc, dar nu si in cazul voluptoasei blonde. In decembrie 2007, i-a spus “DA!” lui Rick Solomon, cel care a publicat caseta sexy cu Paris Hilton. In martie 2008, casatoria a fost anulata de Pammy.

jennifer lopez Una dintre cele mai sexy aparitii ale serialului “Baywatch”, Carmen Electra l-a cunoscut pe scandalosul Dennis Rodman intr-un club din Las Vegas. Cei doi s-au casatorit dupa 8 luni de iubire nebuna, la o capela din Las Vegas. Se pare insa ca entuziasmul le-a trecut mai repede de cat de asteptau, deoarece casatoria a fost anulata de Dennis Rodman dupa 2 saptamani.

jennifer lopez Eddie Murphy este unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood. Viata sa nu a fost lipsita de griji, actorul fiind mare amator de femei frumoase. Dupa o casnicie de 18 ani, actorul se cupleaza cu fosta Spice Girls, Mel B. Eddie Murphy o paraseste pe picanta solista dup ace aceasta ramane gravida si incepe o relatie linistita cu producatorul de filme, Tracey Edmonds. Pe 1 ianuarie 2008, Eddie Murphy si Tracey Edmonds s-au casatorit in Bora Bora, iar pe 16 ianuarie s-au despartind citand motivul preferat al vedetelor: diferente ireconciliabile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.