Setari Cookie-uri

Ghicitoare: Toata lumea o face, nimeni nu recunoaste si nu e sex oral!

Mi-am jurat, da, da mi-am jurat ca nimeni nu va afla niciodata ce fac eu, nici macar viitorul meu sot caruia, mi-am promis, ii voi spune totul (sau aproape totul). Mai apoi, la o cafea cu fetele, am cunoscut o prietena a unei prietene. Abia ii retinusem numele, cand aceasta a inceput sa comenteze despre tehnici de masturbare si despre cat de dificil a devenit pentru ea sa se masturbeze acum, ca locuia cu iubitul ei.


De ce? De ce? De ce?

masturbare Sa punem problema asa: ce este de preferat? Sa faci sex cu 100 de barbati sau sa te masturbezi de 100 de ori? Personal, cred ca varianta a doua este mult mai sanatoasa, mai eficienta, mai lipsita de frustrari si efort. Desigur, avantajul sexului ar fi ca mai cunosti oameni. Dezavantajul ar fi ca odata cu oamenii poti cunoaste si diferitie simptome de boli, diferite magarii, diferite vorbe scoase pe la colt de strada sau, si mai rau, te poti indragosti de unul care n-a vrut decat nitica frichineala.
Masturbarea este sanatoasa, te ajuta sa te eliberezi de tensiunile acumulate pe parcursul unei zile stresante si te satisface total. Unde mai pui ca actul este finalizat de aceasta data prin orgasmul tau, nu al altuia…

Ce parere au barbati despre masturbarea la femei?
O femeie care se masturbeaza este o femeie care isi cunoaste propriul corp si stie exact ce ii place si cam pe unde ar trebui sa cauti acel ceva. Nu putini (dar totusi, prea putini) sunt barbatii care le cer la inceput femeilor sa se masturbeze pentru a afla direct de la sursa cum le place sa fie atinse si cam pe unde. Din pacate, multe sunt jenate, intimidate si afirma cu limba in cerul gurii ca ele nu au facut niciodata asa ceva, ca ele elimina nu stiu ce hormoni cand sunt la ciclu si ca din acest motiv nu au nevoie sa se masturbeze. Ha ha!
O femeie care se masturbeaza este o femeie satisfacuta… fie prin fortele proprii, fie prin cele impreunate (studiile arata ca majoritatea femeilor care au orgasm si cu partenerul sunt femei care se masturbeaza).

O sa orbesc?
masturbare Vai ce-mi place intrebarea asta si nu putine au fost situatiile in care oamenii m-au intrebat daca nu cumva vor orbi, vor ramane sterili sau si mai bine, daca nu cumva isi vor “strica bijuteriile” prin masturbare. Ei bine, raspunsul pentru toate aceste intrebari este NU. Masturbarea este o chestie fiziologica, ba chiar recomandata de unii psihiatrii si psihologi, si nu are efecte adverse asupra organismului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.