Setari Cookie-uri

Banii si casnicia

Probabil ca atunci cand va ganditi la sufletul pereche va imaginati tot felul de calitati comportamentale, tandrete, atentie, romantism, veselie, insa in privinta banilor va ganditi mai putin, poate doar considerati suficient sa ii aiba si inca destui, astfel incat cumparaturile sa nu reprezinte o grija pentru voi, insa sunt si persoane care nu se gandesc deloc la acest aspect.

bann Atentie insa la persoanele foarte generoase, mai ales la ei. Va ofera tot felul de mici atentii, insa acestea nu sunt suficiente uneori, caci sunt momente cand o imbratisare valoreaza mai mult decat orice obiect. Iar ei sunt uimiti de nemultumirea voastra: “De ce te plangi? Iti lipseste ceva?”.

Persoanele echilibrate, care reusesc sa puna ceva de-o parte si totusi sa se bucure de placerile vietii, acestea detin in general calitatile necesare intemeierii unei familii, au simtul rapsunderii pentru ziua de maine, pentru viitorul lor si al familiei etc.

Ideea este ca oricat de mult v-ati iubi la intalniri, este necesar sa va cunoasteti comportamentul financiar, caci, pana la urma, chiar este important intr-o relatie. Daca nu ati invatat inca ce inseamna echilibrul intre venituri si cheltiueli, dar ati intalnit persoana care stie si, in plus, va si iubiti, este bine sa luati cateva lectii pregatitoare. Din pacate, orice am face, banii vor fi prezenti mereu in vietile noastre, nu pot fi eliminati, astfel ca existenta unui echilibru in acest sens (dar nu numai) poate exclude transformarea relatiei intr-o despartire sau un bizar menage-a-trois.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Grace.ro

Citeste alte articole asemanatoare pe Grace:

Tot ce trebuie sa faci in saptamana nuntii

Sapte inconveniente care va pot strica nunta

Ne mutam impreuna inainte de nunta?



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.