Setari Cookie-uri

Iubire la mare

Rareori mi s-a intamplat sa plec in vacanta insotita de iubit. Fie eram singura in acea perioada, fie el a aparut dupa ce imi facusem deja planuri de vacanta. Exact asa mi s-a intamplat si in urma cu vreo 2 ani, cand pe ultima suta de metri, am hotarat cu sora mea si o prietena sa plecam in Tunisia.

A venit seara si ne-am intalnit la piscina. Acum parca arata si mai bine decat in seara precedenta. Avea o camasa alba, descheiata la 2 nasturi, care ii scotea in evidenta chipul bronzat si ochii incredibil de verzi. Cand l-am zarit prima oara, am sperat sa fie roman, dar m-am inselat. Era grec. Si ce grec!
Fetele au iesit si ele la o plimbare prin statiune, iar noi am mers sa bem ceva la un club situat pe un vas.
Pentru el era ultima seara pe care o petrecea in Tunisia, urmand ca a doua zi sa plece acasa. Imi parea un pic rau ca nu pot petrece mai mult timp cu el, dar mi-am zis ca trebuie sa traiesc clipa. Am inceput sa bem vin. Prima sticla s-a terminat imediat, iar a doua la fel.

Ne ametisem amandoi, radeam cu pofta si parca asa beti aveam amandoi mai mult curaj. Am inceput sa ne sarutam, sangele imi clocotea in vene si imi devenea tot mai clar ca urma sa facem sex. Abia asteptam! Am luat-o pe jos pe hotel si cred ca nu a fost colt mai intunecat in care sa nu ne fi inghesuit. Daca era dupa mine, acolo as fi facut-o, dar pentru ca eram intr-o tara musulmana, in care pana si alcoolul era interzis in cluburi, m-am gandit ca nu are rost sa risc sa fiu arestata pentru sex intr-un loc public.

tunisia Am facut sex toata noaptea. Prima locatie a fost piscina hotelului. Era intuneric si nu era nimeni prin preajma. Ne-am mutat dintr-un loc in altul. De pe sezlong, pe iarba si in piscina.

Parca eram nesatui amandoi. Dupa ce ne-am tras sufletul, am zis sa o mai facem inca o data, de ramas-bun in camera lui. Senzational barbat! Ce miscari, ce pozitii! Sexul cu el fusese cel mai bun din viata mea de pana atunci. Incepuse sa imi para rau ca pleaca, dar asta e viata!

Nu am ramas sa dorm cu el, desi a insistat. L-am sarutat si am plecat in camera mea.
Dupa plecarea lui, mi-am petrecut toate serile cu fetele. Pe tot parcusul vacantei, nu am mai intalnit niciun barbat care sa ma incante la fel ca el. Era unic. Sarmant. Fermecator. Un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

Cand m-am intors acasa, mi-am reluat relatia cu iubitul meu, dar am omis sa ii spun cat de bine m-am simtit in vacanta. Nu vedeam de ce ar fi trebuit sa stric o relatie frumoasa pentru o aventura de o noapte. Drept urmare, suntem si acum impreuna.

In schimb, acum dupa o relatie de 2 ani, recunosc ca nu as mai calca stramb oricat de tentant ar fi respectivul. Sunt multumita cu ce am si nu imi lipseste nimic.

Madalina



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.