Setari Cookie-uri

Sexul de la prima intalnire

M-am trezit in urma cu cateva zile vorbind cu un pustan (de-a dreptul virgin) despre sexul de la prima intalnire. Mi-a explicat cu seriozitatea unui om mare ca el nu apreciaza in niciun fel femeile care ii pica in plasa de la prima intalnire, ba mai mult, ca ii provoaca sila fiindca lejeritatea cu care acestea isi desfac picioarele in fata lui il convinge ca este al nustiucatelea dintr-un lung sir de fu(s)tangeli. Baietul nostru isi dorea o nevasta virgina pana dupa nunta, pe care sa o poata respecta si iubi si care sa ii poata saruta viitorii copii fara nicio problema.

E normal (si nu prea, dar fie) sa te raportezi la frecventa cu care ai schimbat partenerii, densitatea lor in cadrul unei anumite relatii ;) samd. Nimeni insa nu se gandeste la asa ceva. Nimeni de sex masculin desigur. Si niciunul nu ia in calcul toata lista de idioti de care te-ai indragostit nebuneste si care s-au facut una cu pamantul dupa ce (intr-un final) le-ai aratat piersicuta. Si ca tot veni vorba, si acesta este un alt argument pentru care promovez sexul de la primele intalniri: daca vor numai atat, atunci sa si-l ia si dusi sa fie. Mai bine mai devreme, decat mai tarziu cand apuci sa iti simti calcaiele incinse.

barbat Exista desigur si reversul medaliei. Nu e o surpriza pentru vreuna dintre noi ca barbatii sunt mari vanatori. Iar tu, iepuroaico, trebuie sa stii exact cand sa fugi si cand sa te impiedici pentru ca ogarii sa aiba senzatia ca te prind greu in plasa. Pentru ca daca te prind usor, au senzatia ca si tu ai acelasi atribut ca actiunea. Ba chiar citeam o carte zilele trecute care zicea ca barbatii te catalogheaza inca de la prima vedere, dupa felul in care te imbraci. Ca si cand vreunul ar trece de prima intalnire daca noi am folosi aceleasi criterii…

Intr-un final, raspunsul la ce-si doresc barbatii este tare simplu: te doresc numai daca nu te pot avea. Iar tu trebuie sa amani cat mai mult momentul in care te predai sexual. Pentru ca nu pot decat sa recunosc cu rusine si scarba ca societatea moderna functioneaza pe aceleasi principii ancestrale: numai barbatii vor sex, femeile nu au nevoie, sexul este o unealta pentru a-I ademeni si incarcera pe barbat, iar una care vrea sa il practice pentru propriul interes este o parasuta.

Chiar daca, intre timp, cativa cercetatori au ajuns la concluzia ca si femeile au hormoni, ba chiar ca anumite dereglari provocate de lipsa cronica a hatanelii pot cauza boli grave, noi tot indobitociti am ramas. Si credem si perpetuam mitul conform caruia sexul apartine doar barbatilor.

Asa ca aveti de ales: folositi sexul ca unealta (in sensul abstinentei) pentru a cuceri orice barbat, sau faceti-va de cap si sperati sa-l gasiti pe acela din minoritate care si-a scos polistirenul expandabil din urechi si a inteles ca femeile sunt cu adevarat egale cu barbatii, ca stiu si vor sa faca sex nu cu acela care le ofera o casa si-o progenitura, ci cu un barbat care sa fie barbat din toate punctele de vedere.

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.