Setari Cookie-uri

Dragul meu sot... m-am hotarat sa te inlocuiesc

M-am gandit asadar ca ar fi cazul sa te inlocuiesc... sa nu mai ma leg la cap fara sa ma doara. Sa fiu iarasi demna... asa cum ar trebuie sa fie o sotie, calma si indolenta ca o amanta, sexy ca o femeie, fericita ca toate celelalte cupluri din jurul meu. Sa ma reindragostesc iarasi de calitati, sa nu mai imi sara in ochi defectele, sa tolerez gesturi si comportamente. Sa nu mai te obosesc, sa nu mai fac spume ceva mai involburate decat valurile marii sau sa nu ma mai grabesc cu critica ca fata mare la maritat... Sa nu mai ma enerveze ca uiti sa clatesti cada dupa ce faci dus. Sa nu mai ma enerveze ca tu nu te enervezi niciodata. Si ca eu te las.

Imagineaza-ti ca te afli undeva la marginea Bucurestiului, intr-un camp pustiu cat vezi cu ochii. Masina ta tocmai a ramas in pana. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi roata de la masina. Da, tocmai acea roata de masina care ti-a fost atata timp alaturi in zilele cu ploaie si in cele cu soare, in gropile enorme din asfalt sau pe drumurile cu sens unic.... Si pentru ca la orizont nu se arata nici un charming prince alergand de zor dornic sa te ajute, nu ai incotro. O faci si pe asta. Inlocuiesti roata.

Ambitie, indarjire, rabdare... le pui pe toate la bataie ca sa inlocuiesti roata. Apoi... dupa ce ai reusit sa scoti roata... surpriza!! Nu ai cu ce sa o inlocuiesti pentru nu ai la tine roata de rezerva. Gandeste-te acum ce ai face daca problema ta se rezolva ca prin minune si roata lipsa... nu mai iti lipseste. Sigur nu te-ai duce la un service sa ti-o repare pe cea veche? Eu asa am facut. Era cea pe care o doream.

Citește și:

Dupa ani de casnicie, te trezesti intr-o buna zi gandindu-te ca ai vrea sa-ti schimbi sotul. Relatia voastra s-a schimbat, tu te-ai schimbat, sentimentele voastre s-au mai schimbat si ele intre timp. Numai el singur refuza sa schimbe... El si tabieturile lui au ajuns sa conteze mai mult decat el si dragostea lui.

Dumnezeule, dar parca uiti complet de fluturii din stomac cand te impiedici prin casa de sosetele pe care si le-a aruncat exact acolo unde l-ai atentionat sa nu le puna. Da... ce fluturi care se pregatesc sa zboare cand simti zeci de purici ca musca cu tupeu din nervii tai? Cearsafurile iarasi mototolite, patul ravasit, iar el savurand nevinovat si impacat cu sine un pahar de bere cu prietenii. Ce amintire dulce a momentelor sagalnice ale noptii trecute ca parca te acresti instant...

M-am gandit asadar ca ar fi cazul sa te inlocuiesc... sa nu mai ma leg la cap fara sa ma doara. Sa fiu iarasi demna... asa cum ar trebuie sa fie o sotie, calma si indolenta ca o amanta, sexy ca o femeie, fericita ca toate celelalte cupluri din jurul meu. Sa ma indragostesc iarasi de calitati, sa nu mai imi sara in ochi defectele, sa tolerez gesturi si comportamente. Sa nu mai te obosesc, sa nu mai fac spume ceva mai involburate decat valurile marii sau sa nu ma mai grabesc cu critica ca fata mare la maritat... Sa nu mai ma enerveze ca uiti sa clatesti cada dupa ce faci dus. Sa nu mai ma enerveze ca tu nu te enervezi niciodata. Si ca eu te las.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.