Setari Cookie-uri

Top 5 personaje cu care trebuie sa faci sex

M-am tot gandit ce sa va mai scriu v-am tot zis unde, cum, cand, chiar si de ce, insa nu m-am gandit niciodata sa va expun cateva tipologii de personaje cu care ar fi interesant sa faceti sex. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare

M-am tot gandit ce sa va mai scriu… V-am tot zis unde, cum, cand, chiar si de ce, insa nu m-am gandit niciodata sa va expun cateva tipologii de personaje cu care ar fi interesant sa faceti sex. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare…

1. Sex cu fostul

Pamflet sau nu, sexul cu fostul este cel mai bun sex… cel putin comparativ cu hataneala din timpul relatiei. Ah, mi se facea pielea de gaina gandindu-ma la o asemenea nebunie. Sa va explic: sexul cu fostul este bun din cel putin doua motive – primul – pentru ca el isi va da absolut toata silinta sa iti dovedeasca ca a fost cea mai tare partida din viata ta (macar de dragul orgoliului, daca nu din alte motive). Al doilea – pentru ca tu iti vei da toata silinta sa-i dovedesti ca ai fost cea mai tare femeie din viata lui (macar de dragul orgoliului, daca nu din dorinta impacarii). Pe de alta parte, daca iti doresti reconcilierea, s-ar putea sa nu te poti bucura din tot sufletul de sexul bun fiindca ai toate sansele sa te pufneasca plansul.

Exceptand aceasta situatie (in care de altfel nici nu este recomandat sexul cu fostul), hataneala de dragul vremurilor demult apuse este fantastica! Unde mai pui ca ai parte de sex fara a-ti lungi lista de persoane care ti-au penetrat savarina.

2. Sex cu misoginul

Aceasta idee a luat nastere in cadrul unui brainstorming in redactie. M-am intrebat initial de ce sa faci sex cu un misogin. Adica… asa il inveti tu minte? Dar vedeti voi, aici nu se pune problema de dragoste, impacari sau predare de lectii. Aici vorbim despre persoanele cu care, strict sexual vorbind, este placut sa te babardesti, este bine, este fantastic, este orgasmic. Si… de ce sa nu recunoastem? Experienta personala a acestea redactii a aratat ca cei mai buni subiecti in pat sunt misoginii. Daca nu ne credeti, testati empiric aceasta teorie.

3. Sex cu bucatica

Aceasi experienta colectiva a redactiei Kudika ne-a aratat ca acestia sunt in general cei mai slabi la pat. Bunaciunile adica. Cu cat e mai frumos, cu atat o are mai mica sau mai neindemanatica. Dimensiunea ciocoflenderului este invers proportionala cu coeficientul de mister. Pentru ca natura lucreaza prin compensatie. Ah! Unde mai pui ca majoritatea nu sunt atrasi de vagine?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.