Setari Cookie-uri

Indragostita de o femeie

Intre paginile forumului Kudika am intalnit o marturisire surprinzatoare prin continut. Onestitatea sa ne-a impresionat si ne-a determinat sa pasim in viata cu mai mult curaj, sa invatam sa ne recunoastem si sa ne acceptam partile ascunse pe care fiecare din noi le avem, fie ca recunoastem sau nu!

De cand am fost mai mica (12 ani) am remarcat ca am o anumita atractie fata de femei... ceea ce nu ar fi rau. De la vreo 18 pana la 21 de ani am mai experimentat cu femei...(doar saruturi, mangaieri) si mi-a placut foarte mult. Din pacate nu a fost nici una printre ele cu care sa fie chiar mai mult. Prietenul meu le stia toate aceste lucruri.

Nu mai sunt cu prietenul meu si nici nu mai vreau barbati. Vreau sa ma duc prin cluburi de gay... ceea ce voi si face, dar totusi eu am o problema... sunt indragostita de o prietena...

Nu stiu daca ea ma place sau nu, dar cateodata am impresia ca ma place.

Mi-e frica sa-i spun ce simt, cu toate ca seara ma tot gandesc cum sa-i spun, dar atunci cand sunt cu ea nu reusesc... si asta ma termina psihic. Parca nu mai imi vine sa o vad, ca sunt dezamagita de fiecare data fiindca nu reusesc sa-i zic.

Nu stiu ce sa fac, cum sa fac, cum sa procedez.”

In incercarea disperata de a ne conforma regulilor unei societati inguste, tindem sa devenim ceva ce nu suntem, sa ne mulam pe dorintele celor din jur si sa ne incadram in normele lor de viata. Tot ceea ce este “altfel” tinde sa fie exclus. Alegem asadar sa ne ascundem de cei din jur si, intr-un final, de noi insene. Este gresit sa ne renegam personalitatea si sa ne refuzam placerile si iubirea – indiferent carui sex i se adreseaza. Este cel putin nedrept ca “altfel” sa insemne “gresit”. Dar este la fel de gresit sa luam decizii si sa ne asumam conditii numai pentru a ne putea numara printre cei care merg impotriva curentului, rebelii dornici de special.

In concluzie, o sfatuim pe cititoarea noastra sa isi analizeze bine viata. Sa ia in calcul ca atractia pentru frumos nu este neaparat egala cu atractia pentru sexul frumos si, intr-un final, pentru ca nici aceasta din urma nu este acelasi lucru cu homosexualitatea. La sfarsit, in functie de rezultatul introspectiei, va putea lua o decizie clara: este dispusa sa isi asume responsabilitatea personalitatii sale si a orientarii sale minoritare, ori aceasta atractie este doar o placere pasagera?

Oricare ar fi alegerea sa, noi ii stam alaturi!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.