Setari Cookie-uri

Misogin, dar ma tratez

Femeile... Sunt peste tot. Vorbesc. Pretind ca vorbele exprima cu precadere gradul de inteligenta al unei persoane. Se misca. Vor sa te impresioneze. Isi plimba trupurile de colo colo crezand ca nasurile se misca inspre directia lor.

Femeile... Sunt peste tot. Vorbesc. Pretind ca vorbele exprima cu precadere gradul de inteligenta al unei persoane. Se misca. Vor sa te impresioneze. Isi plimba trupurile de colo colo crezand ca nasurile se misca inspre directia lor. Vor cu orice pret sa-ti demonstreze ca se inrudesc cu felinele. Se pisicesc. Miorlaie. Unele dintre ele reusesc insa sa se diferentieze si sa faca pe specialele. Chitaie admirabil, ce-i drept. In virtutea legilor seductiei, iti arunca cu fumul de tigara in nas. Nici in coltul tau retras, amplasat strategic in fundul biroului, nu ai loc de ele. Vorbesc in continuu. Iti vine sa le spui vreo doua. Te abtii. Tu stii ca desteptul tace primul. Nu spuna niciuna atunci cand nu trebuie. Rozul din haine si de pe obraji te scoate efectiv din minti. Nu este tocmai culoarea facuta sa te destinda vizual si sa-ti tempereze nervii de masculi. Clar... cum sunt cateva, sunt toate.

Nu stiu cum are loc procesul, dar aplecaciunea din stomac se naste de la dulcegariile pe care si le adreseaza intre ele. Imediat dupa ce s-a epuizat toata cantitatea de lapte si miere, mai mai ca te ia cu lesinul de la atata acru si amar. Sunt ceva invective inedite pe care le au in dotarea vocabularului. Te provoaca, dar se pierd si se scutura ca vantul cand este cazul sa raspunda provocarilor. Isi traiesc mai toate zilele vietii gandindu-se la cum o sa traiasca intr-o anumita zi: cea in care se simt printese si sunt tratate ca mirese.

Bineinteles ca si atunci sunt preocupate mai ales de aspecte superficiale: rochia trebuie sa fie alba si infoiata, culorile aruncate pe fata sa nu curga, celulita ascunsa bine sa nu iasa la vedere, colaceii de grasime sa nu se vada prin corsetul de mireasa. Dupa ce ziua s-a consumat, te trezesti ca ai fost dus de nas. Abia atunci ii vezi mustata, ii vezi cele trei cosuri de pe fata, constati ca acele coapse atragatoare sunt purul efect al consecventei cu care merg la sala. Cand le spui ca tu vezi verde, o sa fii intrebat daca sigur nu e verde in dungi. Cand le minti ca arata bine, se si grabesc sa se inroseasca. Vai, vai... chiar sa te creada?

M-a inzestrat mama natura (oare de ce si natura trebuie sa fie de genul feminin!!!!????) cu toate trasaturile psihice prielnice crearii unui mediu in care este floare de mustar sa dezvolti antipatie fata de femei. Vezi lipsa lor de logica in multe din actiunile lor si dai inainte cu demersul tau de ura. Ca doar e justificat! Femeile spun ca te iubesc mai mult decat orice pe lume, dar asta nu inseamna decat ca lumea lor trebuie sa fie tare mica si limitata. In alte vremuri, nu trecute pentru toti, pretindeau ca se pricep la stat in fata cratitii sau se plangeau ca sunt apreciate in functie de calitatea continutului tigaii. Le-am demonstrat ca cei mai buni bucatari din lume sunt barbati. Ne mandrim cu ceea ce iese din tigaie. S-au bagat peste noi in fata calculatorului si ne-au invadat terenurile de fotbal. Au inceput sa ne consume berea si sa ne imprumute intr-o forma alterata rau de tau injuraturile. Noi nu ne-am bagat in trusele de fardat. Nici macar originalitate? Echitate?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.