Setari Cookie-uri

Sa renuntam la placeri pentru o pauza nobila

Cine o fi de vina atunci cand un cuplu incepe sa se scamoseze intr-un ritm mai rapid decat cearsafurile de sub el? Intotdeauna se gasesc reclamanti si parati, atata doar ca ei isi schimba rolurile de o mie de ori, intr-o interminabila convulsie erotica. Planeta are puzderie de enigme, dar - fiindca atat ne permite bugetul - le vom amana pe cele cazute-n fundul bombat al oceanului si ne vom limita la misterele mintii noastre capiate de vesti albe si vesti negre.

Asta pentru ca sfaturile vehiculate prin tarcurile de profil se refera la diversificarea si colorarea vietii sexuale. Impotriva plictisului, se cauta vesnic niste masuri acrobatice, niste stimulente bolnave la cap, niste prosteli. Peste tot, dau de cate-un indrumar pentru femeia care vrea sa pastreze barbatul intr-un ambient erect, aproape niciodata nu sunt trimisi barbatii la scoala preludiilor si (mai ales) a postludiilor.

Abstinenti nemotivati

Deodata, o pauza de conversatie ne-a dat ragaz sa ne tesalam neuronii si, ironia soartei, exact la ideea de pauza am ajuns.

Acolo unde DVD-ul porno, desuurile sclipicioase si erectia izbandita nu mai reusesc sa transmita un mesaj de calitate, se cuvine sa trecem la masura disperata. Adica la o vacanta erotica, la o intrerupere temporara (speram) a activitatii sexuale pe teritoriul caminului, in vederea reorganizarii hormonale si psihiatrice.

As fi vrut sa existe si alte remedii, insa am verificat, la viata mea, ca relatiile cat p-aci matrasite de diverse vicisitudini se pot redecora si vasazica pot arata ca noi doar cu oleaca de efort. Cu conditia sa se instaureze un embargou sexual, pe termen nelimitat, pana la noi ordine.

Abstinenta - autoimpusa ori dictata de zarva casnica - e frustranta la inceput, dar sa stiti ca devine stimulanta in faza a doua. Dupa doua saptamani de pauza erotica, partenerilor le revine instinctul adulmecarii binelui. Hormonul, de obicei ghiftuit, constata ca nu i se mai pun de mult bunatati in troaca si, prin urmare, devine vigilent. Lehamitea arida, lipsa de stimulente si, in ultima instanta, de chef din ultima vreme se preschimba, treptat, in papile usor de sedus. Ele simt dulcele si, dupa multa vreme de senzatii trupesti uscate, gandul tau saliveaza dupa tandrete. Te-ai vindecat de hachite.

Circula vorba aia fierbinte cum ca orice harta de peste zi se poate stinge noaptea, in pat. Ma rog. E drept, e o legenda care suna bine, de-aia a si capturat atatia adepti. Lumea crede ca secretul dorintei vulcanice e cicaleala diurna soldata cu razbunari ulterioare, in pat. Ca orice injuratura fermentata-n ritm de sprit se sterge si se arunca la Recycle Bin dupa un zbucium sexual nocturn. Mda, ar fi prea frumos daca ne-am putea carpi orice mitocanie printr-un asalt generos de sex oral, placat cu dezmierdari in premiera. Dar, din nefericire, de la o vreme incolo, patul refuza sa mai medieze conflicte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.