Setari Cookie-uri

M-am indragostit pe Facebook!

Eram convinsa ca imi va fi mai bine singura. Cel putin pentru un timp. Activitatile zilnice imi ocupau 80% din timpul liber. Nu aveam cand sa ma plictisesc, nici nu vroiam.

Ca sa imi demonstreze ca este serios, la doua seri, pentru ca se apropia vernisajul, am observat ceva. Fotografia de profil era schimbata. Si nu a mai fost nevoie de nimic altceva: era fostul meu coleg de liceu, Lucian, care participa acum in calitate de expozant la primul vernisaj. Imi trimisese si un mesaj.

Pierdusem legatura cu el, ca de altfel cu aproape toti colegii. Doar cu trei, patru colege mai pastram legatura telefonic, desi nu ne mai intalnisem cam de un an. Dupa absolvire, fiecare a luat-o pe drumul sau.

Fat-Frumos poate sa vina de peste mari si tari, dar are sansa sa fie langa tine, la o aruncatura de bat. Baiatul dorise a-mi fi iubit si in liceu, dar am refuzat. Acum a ales alta metoda: facebook-ul, mijlocul modern de comunicare si de socializare. Probabil, fiind tot in acelasi oras, i-a fost usor sa ma si spioneze din cand in cand.

Ca sa vezi, prea multe informatii despre el, misteriosul coleg, nu aveam de ce sa cer. M-a determinat insa prietenia lui sincera, pastrata undeva in suflet pentru mine in acesti ani si am acceptat intalnirea, convinsa ca va fi pentru o seara. Invitatia era facuta cu o ora inainte de inceperea vernisajului, pentru a ma prezenta profesorului sau coordonator (ce tupeu!) si celui mai bun prieten al sau, aveam sa constat, Remus.

Cine era Lucian cel de acum? Un baiat foarte galant, la fel de studios (am constatat), la fel de frumos, ce sa zic, stiam din liceu, asa ca de la intalnire pana la iubire nu a mai fost decat un pas.

Ce baiat, ce intamplare! Pare siropoasa poveste, or sa zica unele, dar se poate.

O poveste de(spre) dragoste scrisa de Alina C.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.