Setari Cookie-uri

Esti politicoasa? Invata bunele maniere din pat

Desi la prima vedere sexul si manierele par doua alaturari contrastante, si in acest caz exista anumite reguli de care ar trebui sa tinem cont.

Desi la prima vedere sexul si manierele par doua alaturari contrastante si in acest caz exista anumite reguli de care ar trebui sa tinem cont. Cunoastem deja importanta sexului intr-o relatie si suntem dispuse sa ii acordam toata atentia cuvenita, pentru a mentine vie pasiunea. Insa, tocmai pentru a obtine o viata amoroasa cat mai satisfacatoare, trebuie sa avem in vedere anumite aspecte.

Armonia este foarte importanta intr-un cuplu. Nu doar de natura sexuala, ci si afectiva. Complimentele ne fac sa ne simtim apreciate si speciale. Nici o regula nu spune ca doar femeile se pot bucura de acest privilegiu. Si barbatii apreciaza in egala masura complimentele, chiar daca majoritatea n-ar recunoaste. Iar daca in materie de vestimentatie nu pot impresiona foarte mult, in pat cu siguranta se vor bucura de aprecieri. Insa exista si situatii mai putin placute.

Chiar daca observi ca abdomenul lui nu mai este la fel de plat sau preludiul a fost ceva efemer, incat nici nu stii cand s-a petrecut, gandeste-te de 2 ori, inainte sa-i faci o observatie. Cel putin pe moment. O simpla remarca “ascutita” referitoare la aspectul/ prestanta lui, il va face sa se simta ridicol, complexat. Poti initia o discutie dar nu in mijlocul actiunii, ci intr-un moment potrivit, cat mai discret.

Se spune in timpul actului sexual ne daruim total momentului si nu ne mai gandim la nimc altceva in afara de placere. Asa sa fie oare? Trebuie sa recunoastem ca de multe ori nu se intampla asta. Fie ca am ramas cu gandul la pantofii superbi din vitrina, la examenul de maine , la actrita X fericita posesoare a unor sani aproape perfecti sau brusc ni s-a facut pofta de o tigara, nu ne bucuram din plin de placerea sexului. Ar trebui sa fim mai putin stresate, sa lasam deoparte activitatile zilnice si sa acordam atentia cuvenita partenerului nostru.

Soaptele fierbinti care insotesc mangaierile tandre sunt atat de placute.Totusi, daca vrem sa condimentam putin atmosfera, putem utiliza si cateva soapte dirty. Rolul de fata rea este incitant atat pentru el, cat si pentru noi. Trebuie sa recunoastem; ne place sa dominam nu doar prin gesturi dar si prin cuvinte. Suntem libere sa experimentam in voie. Insa, chiar si de aceasta data trebuie sa avem grija ce expresii folosim, sa nu depasim cumva limita bunelor maniere. Ideal ar fi sa se stabileasca anumite reguli de la inceput, pentru a nu se ajunge in situatii stanjenitoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.