Setari Cookie-uri

Orgasm si nu prea…

Cine nu si-ar dori ca partidele de sex sa fie la fel de reusite precum cele ilustrate in filme. Scene memorabile ne raman deseori impregnate in minte, cand protagonistii tandri si afectuosi se transpun total in clipe pasionale, ravasitoare.

Cine nu si-ar dori ca partidele de sex sa fie la fel de reusite precum cele ilustrate in filme. Scene memorabile ne raman deseori impregnate in minte, cand protagonistii tandri si afectuosi se transpun total in clipe pasionale, ravasitoare.

Care sa fie secretul? In primul rand, chiar daca filmele au la baza un scenariu riguros, atractia, dezinvoltura si imaginatia se numara printre ingredientele principale care stau la baza unor nopti fierbinti memorabile.

Insa, usor de zis, mai greu cu practica. De multe ori sexul din dormitor isi pierde din intensitate, devenind fie nesatisfacator, fie doar o actiune in care orgasmul este simulat doar de dragul partenerului.
Cauzele pot fi multiple: experiente sexuale nereusite din trecut, timiditatea de a spune ce iti place sau stresul, care poate aduce cu sine o alta serie de motive. Daca una din cauze nu o reprezinta atractia scazuta catre el si esti convinsa ca-l iubesti, incearca sa rezolvi cat mai repede aceasta problema care in timp, risca sa compromita relatia definitiv.

Cea mai buna solutie ar fi comunicarea, chiar daca nu vrei sa-i trezesti sentimente de vinovatie. Daca te urmareste o amintire neplacuta din trecut si inca n-ai vorbit cu nimeni despre asta, ai doua posibilitati. Fie iti faci curaj si discuti cu el; cu siguranta o sa inteleaga si data viitoare va schimba “regulile” jocului, fiind mult mai atent la reactiile tale. Daca nu, apeleaza la ajutorul unui medic specialist. Chiar daca iti vine greu sa vorbesti despre temerile tale, aminteste-ti ca vei beneficia de confidentialitate si astfel, vei putea sa te bucuri in sfarsit de o viata sexuala implinita alaturi de el.

Insa, daca problema are legatura doar cu pudoarea si dificultatea de a-i spune ce iti face placere, se poate rezolva mult mai simplu.In primul rand trebuie sa ai incredere in tine si in corpul tau si sa te consideri atragatoare. Gandeste-te, ce simplu ar fi sa te poti privi prin ochii barbatului care te doreste. Asa ca, daca el este tandru, afectuos si este innebunit dupa corpul tau, trebuie doar sa te relaxezi sis a te lasi purtata de valurile placerii.

Nu-ti fie teama sa-i marturisesti dorintele tale. Depaseste blocajul interior si comunica doar prin gesturi simple sau priviri. Ideal ar fi sa faci asta chiar in timpul actului sexual, daca o discutie ti se pare mult prea dificila. Ghideaza-l subtil spre locurile in care ti-ar placea sa fi atinsa. Zonele erogene pot fi diferite pentru fiecare femeie. Asa ca el nu are cum sa ghiceasca singur ce iti place. Daca apreciezi anumite gesturi sau mangaieri, da-i de inteles si lui. Nu te gandi ca o sa fii penibila, dimpotriva, vei fi extrem de seducatoare. De asemeanea, in curand te vei putea bucura ca si el de placere maxima si trairi intense.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.