Setari Cookie-uri

De ce iubitul tau este un Mr. Big

Sex and the city este probabil cel mai celebru serial care trateaza cu umor nebun intamplarile fericite sau mai putin placute ale vietii amoroase. Desi actiunea se centreaza in jurul a 4 prietene, Carrie este cea care nareaza din propria-i perspectiva firul povestilor. Implicata in numeroase aventuri, aceasta il intalneste pe Big. Un barbat chipes, dar nepotrivit pentru ea. Desi constienta de asta, risca si relatia cu el va fi presarata de surprize si numeroase despartiri. Povestea ei seamana cumva cu a ta? Descopera 10 motive pentru care iubitul tau este un Mr. Big:


5. Este egoist


Chiar daca petreci deja foarte multe nopti la el, n-ar fi de acord sa lasi “uitata” vreo periuta de dinti in baie sau orice alt obiect personal. Atractia dintre voi este irezistibila dar el nu este pregatit pentru mai mult. La fel si Mr. Big, care se sperie de orice gest care l-ar putea conduce spre o relatie oficiala cu Carrie.

6. Nu vrea sa ii cunosti parintii


Refuza acest pas deoarece, ii este teama ca lucrurile sa nu devina foarte serioase. Desi ati avut destule discutii pe aceasta tema, el este de neclintit. Nu acorda importanta necesara acestui demers, prioritatea sa fiind relatia fara compromisuri.

7. Uneori este arogant


Esti o tipa cu situl umorului foarte bine dezvoltata, tii la glume, dar parca iubitul tau intrece uneori masura. Face glume rautacioase care tie nu-ti provoaca deloc rasete, ci nervi si indignare. Drept consolare te plangi prietenelor tale care oricum, nu-l prea au la suflet pe el si sunt gata sa te sustina.

8. Are un sarm aparte

Cand l-ai vazut prima data te-a atras printr-o privire captivanta si simplitate. N-ati vorbit mult, dar cuvintele lui ti-au ramas in minte si te-au pus pe ganduri. Astfel, ti-ai dorit sa-l cunosti mai bine, convinsa fiind ca are un sarm special. La fel si Carrie, ramane pe ganduri cand Big ii spune: “Cu siguranta, esti una dintre femeile care nu s-a indragostit cu adevarat pana acum.” Clar, nu este unul dintre tipii cu care obisnuiai sa-ti pierzi noptile.

9. Il iubesti cu toate defectele

Desi ai descoperit ca pe langa calitatile deosebite are si o multime de defecte, il iubesti asa cum e. Chiar daca uneori se comporta ca un iresponsabil, formati cuplul perfect. Vi s-a spus de atatea ori. Pentru tine, nu este o noutate, fiind de mult de aceeasi parere.

10. Da dovada de iresponsabilitate

Esti in culmea fericirii! Desi parea imposibi, iata ca ca visul tau este pe cale sa devina realitate: urmeaza sa va casatoriti. Insa, cu doar o saptamana inainte, el realizeaza ca nu e in stare sa faca pasul cel mare si decide sa anulati nunta. Mr. Big a realizat si mai tarziu ca nu este facut pentru casatorie; a parasit-o pe Carrie in fata altarului.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.