Setari Cookie-uri

6 Iubiri care s-au nascut pe platourile de filmare

Sageata lui Cupidon loveste in cele mai neasteptate momente si atunci cand nici nu te astepti. In ceea ce priveste vedetele de la Hollywood, nu putine sunt cele care s-au cunoscut pe platourile de filmare si prietenia s-a transformat rapid in dragoste pasionala.

Dupa 7 ani de relatie, in care au fost multe despartiri, impacari si declaratii picante legate de viata intima a celor doi, Enrique a decis ca este timpul pentru pasul urmator, asa ca i-a oferit cadou Annei un inel de logodna cu un diamant imens.

6. Angelina Jolie si Brad Pitt

Filmarile pentru actiunea “Mr and Mrs Smith” au reprezentat sfarsitul unei casatorii fericite (Jennifer Aniston si Brad Pitt) si inceputul unei relatii furtunoase (Angelina Jolie si Brad Pitt).
CANNES, FRANCE - MAY 20: Actress Angelina Jolie and actor Brad Pitt arrive for the 'Changeling' at the Palais des Festivals during the 61st International Cannes Film Festival on May 20, 2008 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Cuplul “Brangelina” a fost votat ca fiind cel mai sexy cuplu de la Hollywood. Desi presa asteapta cu nerabdare despartirea celor doi, se pare ca ei inca au parte de o relatie frumoasa de iubire desi sunt ocupati cu proiecte diferite, filmari si cresterea celor 6 copii (trei biologici si trei adoptati).



Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.