Setari Cookie-uri

Ziua de nastere si cartile de tarot

Intre ziua de nastere si cartile de tarot se poate stabili o legatura aproape mistica. Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere a fost interpretat cu ajutorul tarotului. Acest numar are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza.

Intre ziua de nastere si cartile de tarot se poate stabili o legatura aproape mistica. Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza.Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere al cartilor de Tarot a zilei dumneavoastra de nastere:

Semnificatia numerelor zilei de nastere I


Conform cartilor de tarot , 1:
Daca esti nascut intr-o zi de unu, cartea care te reprezinta este Magicianul. Aceasta este prima carte a Arcanei Majore si simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes in viata, iti sunt foarte favorabile noile inceputuri, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu usurinta in orice situatie, esti abil, viclean, fara scrupule, cu inclinatii ezoterice.2: Daca esti nascut intr-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezinta este Papesa. Aceasta simbolizeaza secretele, lucrurile ascunse, intuitia, rezerva si discretia dar si perfidia neincrederea, minciuna.Ai un destin greu si incert, actiunile tale repetandu-se de doua ori pana reusesti in viata sa inveti o anumita lectie.Boli ascunse si probleme cu rivalii ascunsi. 3, 30: Daca esti nascut intr-o zi de 3 sau 30, cartea Tarotului care te reprezinta este Imparateasa, simbolizand inteligenta, succesul, perfectiunea, implinirea viselor.Gratie, farmec, iubire neconditionata, modestie dar si egoism, naivitate, vanitate. Iti sunt favorabile calatoriile si mutarile, ai succes in afaceri. Destin tumultos si echilibru dupa varsta de 30 de ani.4,31: Daca esti nascut intr-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul.Viata echilibrata si buna.

Semnificatia numerelor zilei de nastere II

Conform cartilor de tarot, 5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.Posibil doua casatorii sau doi copii.6, 24. Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.7, 25. Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala.Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.9, 27. Daca esti nascut intr-o zi de 9 sau 27, cartea Tarotului care te reprezinta este Pustnicul, simbolizand meditatia, izolarea, intelepciunea si disciplina, tenacitatea.Nu va sunt favorabile asocierile - veti reusi de unul singur. Probleme profesionale pe care le veti depasi prin rabdare.Incapatanare, dificultati din cauza nerabdarii, intarzierii. Probleme din cauza exceselor.10, 28. Daca esti nascut intr-o zi de 10 sau 28, cartea Tarotului care te reprezinta este Roata Norocului, simbolizand schimbarile frecvente, mutarile, destin favorabil, noroc.Suisuri si coborasuri, jocurile de noroc, castiguri si pierderi deopotriva.Aveti curaj si indrazniti sa actionati - norocul este de partea voastra. Nu mai fiti instabili, obsedati, stresati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.