Setari Cookie-uri

Sugestii de cadouri

Stim: goana dupa cadouri de Sarbatori suna mai bine decat realitatea. Pleci entuziasmata si sfarsesti disperata in cautarea unui cadou cat de cat (ai renuntat la "perfect" dupa primele doua ore de cautari). Vom incerca, pe parcursul timpului ce ne-a ramas pana la Craciun, sa iti prezentam cateva sugestii de cadouri si cateva noutati. Iata ce am gasit pana acum prin magazine:

Cadouri pentru Craciun

Vanilla Spice Range de la the Body Shop
Vanilla Spice se intoarce in acest sezon pentru a-ti condimenta baia si a te rasfata. Vanilia s-a combinat cu portocala, scortisoara si ghimbirul pentru a crea aceasta aroma ispititoare.
Vanilla Spice Bath Infusions (x 3 - 45,00 lei): un mod inovativ de a-ti umple cada cu aroma nostalgica a vaniliei condimentate. Infuziile cu extract de vanilie se agata pur si simplu in baie pentru a imprastia aroma in apa.
Vanilla Spice Bath Melt (64,00 lei): Aceasta crema laptoasa, intr-o formula noua, contine ulei de cocos aprovizionat prin programul Community Trade si miere dintr-o sursa organica.
Vanilla Spice Body Polish (45,00 lei): Acest exfoliant pe baza de crema este imbogatit cu particule exfoliante de seminte de kiwi, coaja de nuca si coaja de nuca de cocos pentru a indeparta usor celulele moarte lasandu-ti pielea super fina, catifelata si delicat parfumata.
Vanilla Spice Shower Gel (30,00 lei): Pielea este delicat parfumata cu aroma dulce si condimentata, fina si catifelata gratie uleiului din nuca de cocos obtinuta prin programul Community Trade si a mierii obtinute dintr-o sursa organica.
Vanilla Spice Body Butter (64,00 lei): O crema intens hidratanta cu aroma calda, dulce de vanilie. Hidratarea intensa este oferita de untul de cacao aprovizionat prin programul Community Trade, de uleiul din seminte de susan, de cel organic de babassu si de cel din soia cultivata organic.
Vanilla Spice Shimmer Lotion (49,00 lei): o lotiune usoara, cremoasa ce iti invaluie corpul cu aroma bogata, calda de vanilie condimentata lasandu-l sa radieze de stralucire. Untul de shea si uleiul de susan au grija de piele si o pastreaza fina si catifelata.
Vanilla Spice Lip Balm (19,00 lei): balsamul contine ceara organica de albine aprovizionata prin programul Community Trade din Zambia si vitamina E ce protejeaza buzele.
Vanilla Spice Wrapped Soap (11,50 lei): Un sapun cu glicerina ce lasa pielea curata si parfumata cu aroma festiva de vanilie condimentata si hidrateaza gratie continutului de ulei de soia cultivata organic si ulei de palmier obtinut dintr-o sursa sustenabila.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.