Setari Cookie-uri

Sugestii de cadouri

Stim: goana dupa cadouri de Sarbatori suna mai bine decat realitatea. Pleci entuziasmata si sfarsesti disperata in cautarea unui cadou cat de cat (ai renuntat la "perfect" dupa primele doua ore de cautari). Vom incerca, pe parcursul timpului ce ne-a ramas pana la Craciun, sa iti prezentam cateva sugestii de cadouri si cateva noutati. Iata ce am gasit pana acum prin magazine:

Cadouri pentru Craciun

Gama Warm Amber de la the Body Shop
Inspirat de una dintre pietrele pretioase ale pamantului, acest minunat ingredient a fost selectat special pentru clientii the Body Shop. Cu note de chihlimbar, lemn de santal si smirna, Warm Amber este o bogata gama fara conservanti ce va inspira si va desfata.
Warm Amber Bath Oil (56,50 lei): contine extract de chihlimbar, ulei hidratant de migdale aprovizionat prin programul Community Trade si ulei hranitor de soia cultivata organic obtinuta din Brazilia.
Warm Amber Bath Crystals (56,50 lei): Cristalele luxoase se dizolva rapid si raspandesc aroma calda de chihlimbar in apa. Contin ulei hidratant din seminte de pepene Kalahari obtinut prin Community Trade.
Warm Amber Body Scrub (64,00 lei): un nou si unic produs pentru exfoliere ce incepe precum un exfoliant uscat, face spuma in contact cu apa si se transforma intr-unul ud !
Se poate folosi atat pe pielea uscata, cat si pe pielea uda, dar pentru rezultate excelente se recomanda pe pielea uda masat cu miscari circulare pe corp pentru a exfolia. Particulele uscate de migdale, nuca de cocos, seminte de caisa, pudra de lemon grass si scoarta arborelui de scortisoara vor exfolia si vor curata pielea.
Warm Amber Shower Gel (30,00 lei): Un gel de curatare ce lasa pielea curatp, proaspata si parfumata delicat cu aroma de chihlimbar. Contine extract de chihlimbar si miere hranitoare obtinuta prin programul Community Trade dintr-o sursa organica din Zambia.
Warm Amber Body Butter (64,00 lei): O crema ce ofera o hidratare intensa. Contine untul intens hidratant de cacao obtinut prin programul Communty Trade din Ghana, untul hidratant de shea obtinut prin programul Communty Trade din Ghana, precum si uleiul din seminte de soia cultivata organic obtinuta prin programul Communty Trade din Brazilia.
Warm Amber Shimmer Lotion (49,00 lei): Usoara, cremoasa, usor absorbita ce hraneste pielea facand-o fina si catifelata, lasand-o parfumata discret si stralucitoare. Contine untul hidratant de shea obtinut prin programul Community Trade din Ghana si uleiul de susan obtinut prin acelasi program din Nicaragua.
Warm Amber Shimmer Soap (11,50 lei): un sapun cu glicerina ce curata si parfumeaza delicat pielea ce contine extract de chihlimbar, ulei de soia cultivata organic obtinuta prin programul Community Trade din Brazilia si ulei de palmier obtinut dintr-o sursa sustenabila din Columbia.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.