Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati - tu i-ai votat!

Voi i-ati votat, noi vi-i prezentam pe primii 11.

no 11 - Justin Timberlake Justin nu a "aterizat" pe aceasta lista. Dar noi il pastram pana mai creste!

no 10 Este el sexy si dulce, dar ramane in continuare baietelul lu' mami. Ashton Kutcher ne demonstreaza asta in emisiunea sa Punk'd.

no 9 - Denzel Washington Singura pata de culoare din acest top: Mr. Washington. Actor de top, fizic bine lucrat, baiat de casa, ce ti-ai putea dori mai mult?

no 8 - Jude Law E un familist convins, copiii fiind cel mai important lucru din viata sa, nu a fost implicat in scandaluri, e scumpic tare si are si un accent british super sexy. E drept ca recentul divort prin care a trecut i-a cam usurat buzunarele, dar stim ca are potential.

no 7 - Richard Gere Richard Gere a lasat pe un plan secund cariera si acum isi foloseste capitalul de imagine in actiuni umanitare.

no 6 - Pierce Brosnan A devenit cunoscut pentru rolul lui James Bond, spionul seducator. De aceea va prezentam cateva scene din filmele cu indragitul personaj.

no 5 - Antonio Banderas Un latin lover in adevaratul sens al cuvantului si nu o copie ieftina cum regasim in show biz-ul autohton.

no 4 - George Clooney Daca ar fi fost doctor in Bucuresti, cu siguranta ca m-as fi plimbat mai des cu Salvarea!

no 3 - Johnny Depp Ne place atat de mult incat nu am putut sa alegem un singur filmulet cu el.

no 2 - Brad Pitt Baiatul bun si fata rea - o combinatie foarte rar intalnita. Brad s-a trezit aproape peste noapte cu 3 copii, dar noul rol i se potriveste de minune. In filmulet veti vedea scene cu cel mai popular cuplu de la Hollywood.

And the winner is...

Pentru ca are un fundulet superb, ochii hipnotizanti si stie sa zboare, pe locul I in topul celor mai sexy barbati se gaseste.... Keanu Reeves

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.