Setari Cookie-uri

Momente penibile - Vedete de la noi si de afara

Si vedetele se fac de rusine. Iata care au fost pacatoasele!



Tom Cruise

Ce s-a intamplat cu Tom Cruise:
a. a baut prea multe energizante
b. este prea indragostit
c. trece printr-o criza
d. a fost influentat prea mult de scientologie

Cand esti invitat la un show, nu sari pe canapele, nu ataci prezentatoarea si nu te prapadesti de ras. Asta numai in cazul in care numele tau nu e Tom Cruise. Iata ce a facut la Oprah.



Britney sau paparazzi?

Chiar daca Britney nu a fost prea cuminte in ultima perioada, nu cred ca ar trebui sa o streseze si media atat de mult. Dupa ce a participat la mult prea multe party-uri unde a baut mult prea mult. Dupa ce s-a tuns singura cheala, dupa ce s-a internat de doua ori pret de cate 24 de ore la dezalcolizare, dupa ce a incercat sa se sinucida de doua ori, dupa ce este amenintata cu pierderea custodiei copiilor, printesa pop chiar trebuie lasata in pace pentru a isi putea reveni. In momentul in care s-a internat, toate marile reviste au angajat paparazzi pentru a survola zona din elicoptere. Cine este oare mai penibil: o fata care vrea sa o ia de la capat sau media care este obsedata de viata ei?

Update: Brit s-a internat ieri din nou. Mai intai a mers la resedinta fostului sot, dar nu a fost lasata sa isi vada copiii. Scoasa din minti a atacat masina fotografilor care o urmareau cu o umbrela. Sa speram ca a lovit bine! A asteptat 45 de minute in fata casei, dupa care mama ei a venit sa o ia si sa o interneze. Sa speram ca ii va fi bine! Mult succes, Britney!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.