Setari Cookie-uri

O iubire de 200 de kilograme

Povestea incepe exact astfel: isi doreau mai mult decat orice sa duca o viata luxoasa, sa se plimbe in masini scumpe, sa aibe case mari si o viata fericita, insa cand au facut pasul nu s-au gandit si la consecinte. Ea avea 35 de ani cand sotul ei si-a propus sa faca din viata ei un dezastru. Avea un prieten care facea filme ceva mai deochiate, insa ce i s-a propus ei sa faca a fost de-a dreptul grotesc. Pe ei insa mai mult i-a interesat ceea ce avea sa iasa: banul, care mai tarziu s-a dovedit a fi un mijloc pentru ca ea sa nu moara de foame.

Acum nici daca ar vrea n-ar mai putea slabi. Grasimea i s-a depus si pe inima. Si nici macar n-are copii ca sa-i aline suferinta! Intr-un fel, nu e demna nici de mila pentru ca stia la ce se supune. Astazi chiar rade de situatia in care se afla, dar e convinsa ca sotul o iubeste si ii e de ajuns!

Acum nu mai face filme, nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca "regizorul" a transformat-o si el pe sotia lui intr-un monstru, se pare ca i-ar mai fi trebuit inca 30 de kg ca sa fie iar atractia publicului. Astfel de oameni n-au scrupule si nici sentimente! Cum se simte o femeie de 37 de ani care are aproape 200 de kg? Oare cum se simte cand vede atata mila si-n acelasi timp repulsie din partea celor care o vad pe strada intr-un carucior? La varsta ei ar fi putut sa aiba un corp frumos, sa poarte rochite vaporoase si sa se plimbe mandra cu sotul ei!

Amandoi sunt monstrii, ea pentru ca a permis sa se ajunga aici, iar el pentru ca s-a pus pe el primul in toate situatiile care-i aduceau beneficii, fara sa se mai gandeasca si la ea.

Acum ei traiesc in lumea lor, sau mai bine zis in lumea ei fiindca el a ajuns sa fie un sclav, face totul in locul ei si pentru ea. Comic si in acelasi timp tragic!

Un articol de Cosmina Cris

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.