Setari Cookie-uri

Este doar dragoste de-o vara?

L-ai intalnit vara aceasta. Era vacanta, cald, frumos si soare, va simteati bine impreuna. Dar inapoi la ale cotidianului, te intrebi : oare chiar sunt indragostita de acest barbat ?

Rezultate


Majoritate de A: Nu mai esti deloc indragostita de el

A fost bine si frumos vara, dar acum e momentul sa intorci pagina. Invata insa cum sa-i spui asta cu delicatete. Vedeti-va mai rar si lasa timpul sa-si spuna cuvantul. Va fi astfel mai usor sa va detasati unul de celalalt. Dar pastreaza-ti speranta, maine e o noua zi !

Majoritate de B: Mai esti inca putin indragostita de el

Nu mai este chiar aceeasi pasiune a serilor de vacanta, dar totusi aceasta relatie pare sa reziste timpului. Asa ca ai rabdare si fii cu ochii si cu inima in patru intrucat se poate dovedi a fi o iubire de durata. Viitorul apropiat iti poate rezerva surprize placute.

Majoritate de C: Esti cu adevarat indragostita

Cu siguranta nu a fost vorba de iubire de-o vara. Tocmai ai intalnit un barbat care iti place foarte mult si sentimentul pare reciproc. Asa ca puteti visa impreuna si chiar sa incepeti sa va faceti planuri de viitor. Aceasta vara ti-a fost foarte profitabila, asa ca te faci demna de toate urarile noastre de fericire !

Majoritate de D: Nu esti chiar la fel de indragostita de el

...Dar ceva - ceva tot ramane intre voi. In orice caz, iti face in continuare placere sa-l revezi. Asa ca nu te priva de aceste momente. Desi nu este o relatie eterna, parca face bine la suflet si aduce bonus si cateva placeri de care chiar nu te-ai putea plange.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.