Setari Cookie-uri

Vedete cu celulita!

Celulita nu pare a face discriminari nici in ceea ce priveste veniturile, nici celebritatea. Din acest motiv si vedetele de top trebuie sa infrunte nemilosul dusman.

Celulita nu pare a face discriminari nici in ceea ce priveste veniturile, nici celebritatea. Din acest motiv si vedetele de top trebuie sa infrunte nemilosul dusman.

Am adunat in acest clip vedete mai slabe, mai plinute, mai tinere, mai in varsta al caror numitor comun este celulita.



Celulita afecteaza majoritatea femeilor si nu este un stigmat al persoanelor mai plinute. Si persoanele slabe sunt afectate, pentru ca aspectul de coaja de portocale este dat de celulele adipoase superficiale.

Se pare ca vedetele care au nascut sau care au trecut de prima tinerete sunt cele mai afectate. Surpriza noastra a fost sa o intalnim pe Karolina Kurkova, supermodel Victoria's Secret ale carei milioane de dolari din cont au fost castigate prin intermediul frumusetii fizice.

Britney Spears detinea pana acum cativa ani un trup aproape perfect, dorit de numeroase adolescente. Dupa ce a devenit mama, Brit a uitat sa se preocupe de propria persoana. In ciuda varstei fragede a mulatrei Rihanna, natura nu a fost ingaduitoare nici cu ea.

Rachel Stevens pare a fi mandra de picioarele ei dotate cu celulita, altfel nu intelegem de ce a optat pentru o pereche de pantaloni atat de scurti. Tara Reid, una dintre putinele persoane cu IQ subunitar a scapat de fund prin diete drastice, dar celulita nu a parasit-o. Trupul slabit de cocaina al celebrei Kate Moss prezinta si el urme de celulita.

Femeia al carei posterior este mai cunoscut decat oricare dintre albumele sau filmele sale, nu pare a fi ocolita nici ea de celulita. Se pare ca fundul atat de admirat de barbatii de pretutindeni, nu se ridica la standardele impuse in urma aparitiei Photoshop-ului.

Diva Beyonce, care ocupa primele locuri in mai toate topurile ce premiaza sex appeal-ul, beneficiaza si ea de gropite. Diva si-a facut un etalon din formele sale bootylicious ce au facut multi barbati sa ii cada la picioare in zadar. Luand la picior aerele de diva ale lui Beyonce si cultul pentru aceasta, o televiune din SUA a facut o mica parodie, o stire falsa in cadrul careia este relatat un incident cand Beyonce s-a aflat la un pas de moarte. Actiunea: un glont ratacit dintr-o confruntare ce se desfasura la o distanta mica de diva, era sa o strapunga pe aceasta. Deznodamantul: norocul ei a fost ca un trecator ghinionist ce venea din directia opusa a interceptat glontul in... cap. Aflam ca Beyonce nu a patit nimic si ca sangele ce manjise trotuarul nu era al ei, ca este un prilej de bucurie ca altcineva nevinovat a incasat glontele. Parodia nu este atat de departe de realitate, luand in calcul faptul ca adesea VIP-urile beneficiaza de tratament cu totul si cu totul special.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.