Setari Cookie-uri

Test: Esti exigenta in dragoste?

Cand erai mica, visai la printul pe-un cal alb, frumos, romantic, intelligent, nostim si atent. Pe masura ce-ai mai crescut, ai inteles ca realitatea contine ceva mai multe asperitati decat le proiectai tu in lumea ideala si ca acesti domni sunt destul de departe de a fi acei perfecti gentlemeni. Ceea ce nu te impiedica totusi sa astepti de la ei o anumita implicare, initiative si semne de afectiune. Cu toate astea, nu le cere prea mult pentru ca risti sa-i pui pe fuga! Asadar, ce astepti de la partenerul tau? Esti prea exigenta? Ca sa afli, te poftesc, ca de obicei, la cateva raspunsuri!

a. Te bosumfli.
b. Il intrebi ce parere are.
c. Nu te formalizezi. Oricum barbatii nu sunt atenti la genul acesta de detalii.

7. Acasa...


a. Ati stabilit o repartizare echitabila a sarcinilor menajere.
b. Ii ceri o mana de ajutor la bucatarie si la curatenie.
c. Iti asumi singura totul.




8. Intre seviciu, colegi, prieteni, sport, parca simti ca nu iti mai consacra atat de mult timp. Ce faci:

a. Ii dai un ultimatum.
b. Ii expliciti ca suferi din aceasta cauza.
c. Astepti sa gaseasca o fereastra si pentru tine in programul sau.


9. Iesiti la film. El vrea film de actiune, tu ai prefera o comedie romantica. Cum cadeti de acord?

a. Ii spui ca este ori comedia romantica, ori nimic, asa ca va trebui sa cedeze.
b. Bine, fie, alegeti filmul de actiune, dar data viitoare tu alegi filmul.
c. Preferi sa nu il contrazici, nu suporta comediile romantice.

10. Ceea ce apreciezi la el este...

a. Devotamentul.
b. Carisma lui.
c. Capacitatea de a asculta.

Rezultate:


Majoritate de A: Ceri prea mult de la el

Esti foarte exigenta. Inca mai crezi in mitul Printului pe cal alb si speri ca iubitul tau sa se plieze exact pe aceasta imagine. Amuzant, bine-crescut, amabil, surprinzator, atent, frumos...Vrei cu orice pret ca partenerul tau sa corespunda portretului barbatului ideal pe care l-ai imaginat. Nu il mai hartui ca sa-l schimbi si ca sa-ti satisfaca pe deplin dorintele fanteziste! Lasa-l sa mai si respire si renunta la tendinta spre tiranie, lasa-l sa existe si iubeste-l ca atare, daca nu vrei sa risti sa-l pierzi!

Majoritate de B: Esti concilianta

Ai asteptari de la partenerul tau si nu eziti sa i le exprimi cat se poate de clar. Cu toate acestea, incerci sa-ti adaptezi cerintele si exigentele iubitului tau, fara a-l sufoca. Nu esti gata sa accepti totul! Cand ii asculti nevoile si dorintele, te straduiesti sa gasesti calea compromisului pentru ca fiecare sa fie impacat. Iata o atitudine matura si constructive pe care partenerul tau o va aprecia! Bravo, tine-o tot asa, vei fi un veritabil model de toleranta! Dialogul este cel mai bun mijloc de a avansa, fara frustrari si fara contrarietati.

Majoritate de C: Nu ai nicio asteptare

Nu ai nicio exigenta vizavi de partenerul tau, de teama de a nu-l pune pe fuga. Si uite-asa te lasi purtata de relatia aceasta, dupa modul de functionare al partenerului tau. Nu iti mai abandona dorintele proprii si nu mai accepta orice pentru ca tinzi sa te inscrii intr-un raport dominat-dominator si vei acumula multe frsutrari. Reactioneaza, vorbeste si incearca sa reechilibrezi relatia! In dragoste, nu trebuie sa-ti fie teama sa-ti exprimi dorintele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.