Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce nu-i place lui la tine!

Nici unul dintre noi nu accepta usor sa fie jignit, ironizat, ingradit sau tradat. Dar pentru fiecare zodie in parte anumite defecte ale partenerului sunt mai putin tolerabile decat altele.

Nici unul dintre noi nu accepta usor sa fie jignit, ironizat, ingradit sau tradat. Dar pentru fiecare zodie in parte anumite defecte ale partenerului sunt mai putin tolerabile decat altele.

Berbec - Nu il contrazice prea mult, devine alergic.Nu te inchide in casa, refuzand sa-i satisfaci spiritul de aventura sau nevoia de miscare. Nu-l pune in posturi proaste de fata cu cei din jur, fiindca este orgolios si te va taxa. In pat trebuie sa fii dezinhibata si in nici un caz sa nu-i critici prestanta, daca tot o faci, foloseste-te de simtul umorului. In momentele de furie, nu-l provoca mai tare, lasa-l sa se linisteasca singur.

Taur - Nu umbla in lucrurile lui, intreaba-l pe el inainte de a face ordine sau a arunca ceva. Nu poti sa-l domini decat aparent, el are convingerea ca barbatul este capul familiei, asa ca nu lua decizii fara sa-l consulti. Despre familia lui numai de bine, doar daca vrea el sa-si critice mama sau sora, in rest, diplomatie. Nu-l ignora cand ii este rau, tine minte, iar in pat nu suporta femeia rece.

Gemeni - Nu-l suna tot timpul ca si cum l-ai controla, lasa-l sa se simta putin liber. Nu suporta sa fie impovarat cu treburile domestice si nu refuza sa comentezi cu el ultima stire. Daca nu te amuzi cu el, se plictiseste. Nu te zgarci la complimente si du-te cu el la concerte, la terasa, la teatru, altfel simte ca viata lui sta pe loc.

Rac - Daca esti instabila sau genul de fluture social, se indeparteaza. Nu este bine
sa-i spui ca nu te pricepi sa gatesti sau ca felui lui preferat de mancare ia prea mult timp. Daca familia lui are probleme, fii alaturi de ea, fiindca nu tolereaza indiferenta. Nu-l critica pe un ton taios, ca se inchide in carapace si greu il mai scoti de acolo. Nu-i plac fitele, duritatea, asa ca rezolvi multe prin tandrete.

Leu - Imaginea de sine conteaza la acest barbat, asa ca nu-l ironiza in public, nu-l pune in posturi umilitoare. Nu-l insela, nici macar in gluma sau printr-un flirt nevinovat, consecintele sunt imediate. Nu-i plac femeile neingrijite, apatice, deprimate. Fii puternica, fiindca are nevoie de cineva care sa-l secondeze. Complimenteaza-l si nu-i minimaliza pasiunile sau visurile.

Fecioara - Daca esti dezordonata, imprastiata, nu te tii de cuvant sau nu iti asumi responsabilitatile, nu prea faci casa buna cu el. Nu vorbi vulgar, nu rade cu gura pana la urechi cand iesiti cu prietenii fiindca el are o imagine clara despre femeia dorita, iar aceasta trebuie sa aiba bun simt si masura. Nu-i desconsidera sfaturile, iar daca ai momentele tale de entuziasm copilaresc, asigura-te ca poti cobori oricand cu picioarele pe pamant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.