Setari Cookie-uri

Se despart Brad si Angelina?

Vedetele incontestabile ale stirilor mondene de pretutindeni, Angelina Jolie si Brad Pitt, formeaza, de ceva vreme, cel mai frumos si mai invidiat cuplu din lume, pe scurt - Brangelina. Desi totul a inceput ca o idila spectaculoasa specific hollywoodiana, cei doi formeaza astazi o familie in adevaratul sens al cuvantului, cu patru copii si responsabilitati asumate de amandoi, "de buna voie si nesiliti de nimeni". Doi actori celebri, doua staruri de o frumusete covarsitoare pentru care si-au adjudecat in nenumarate randuri titlul de cel mai dorit barbat, respectiv cea mai sexy femeie din lume, Brad Pitt si Angelina Jolie par a avea toti sortii de partea lor.

Cu o luna mai devreme, si mama lui Brad ar fi avut o intalnire, ce-i drept de doar doua ore cu Jennifer, care ar fi iritat-o pe Angelina atat de tare, incat a incercat chiar sa-i interzica sa-si mai vada nepotica.

In ciuda acestor zvonuri, toti cei din jurul lor afirma ca nu i-au vazut niciodata atat de fericiti. Amandoi au declarat ca si-ar dori sa mai aiba copii, sa traiasca in strainatate (chiar luna acesta au inceput cautarile pentru achizitonarea unei resedinte in Franta) si sa faca o multime de alte lucruri impreuna. Ramane de vazut insa ce le va rezerva viitorul.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste facuta de Angelina: “Este un barbat mai barbat decat oricare dintre barbatii pe care i-am mai intalnit.”

Un articol de Silvia Nistor

Important!


Daca Brad si Angelina sa casatoresc sau nu ramane de vazut. Stim insa ca orice femeie viseaza la propria nunta. Daca si tu te visezi mireasa, te invitam sa vizitezi situl: www.grace.ro

Tot pe www.grace.ro poti sa citesti si despre:

1. Alteta Sa Regala, Printesa Grace

2. Cele mai frumoase rochii de mireasa

3. Povestea nuntii mele

4. Nunta la romani
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.