Setari Cookie-uri

Vedete pentru care operatiile estetice au fost un esec

De cand chirurgia plastica s-a modernizat si nu mai presupune zile intregi de spitalizare pentru ca pacientele sa-si revina in urma operatiei, starurile, si nu doar ele, se inghesuie parca sa-si mai corecteze cate ceva, in ideea de a atinge perfectiunea. Exista insa numeroase cazuri in care nu totul le iese cum si-ar fi dorit. Astfel, dupa o asemenea interventie, anumite vedete ajung in stadiul in care sunt criticate mai mult pentru felul in care arata in urma acestor operatii, decat pentru felul in care aratau inaintea diverselor interventii chirurgicale.

Britney Spears

Cu trecerea timpului, in afara numeroaselor aparitii in reviste si a proceselor care par sa nu se mai termine, cantareata s-a ales si cu ''buze de peste''. In dorinta de a avea buze mai senzuale, in urma interventiei chirurgicale, acestea par mai degraba intepate de albine si parca stau sa explodeze, fiind foarte umflate si instinse.



Caricatura: David Gilmore
www.PrettyOnTheOutside.com

Natalie Imbruglia

Cantareata este un alt caz nefericit. In urma unei operatii estetice pentru corectarea pometilor, aceasta a capatat mai degraba doua ''nuci''. Pometii ei sunt exagerat de proeminenti si cu siguranta nu mai este fata simpatica de alta data. In afara de esecul din aceasta zona a fetei, si nasul ei a avut de suferit, fiind acum mai stramb decat era inainte.

Kate Beckinsale

Un chip dragut, un corp bine lucrat si totusi ceva nu se potriveste in peisaj. Este vorba despre vergeturile cu care actrita s-a ales in urma unei operatii estetice esuate. Acestea au aparut din cauza faptului ca protezele pentru care a optat vedeta au fost mult prea mari pentru cat ar fi suportat pielea ei. In plus, sanii sunt pozitionati prea sus si au fost desemnati ''cei mai urati sani de la Hollywood''.

Adriana Lima

Desi era extraordinar de frumoasa si fara interventii chirurgicale, faimosul model brazilian a dorit sa aiba si buze mai pline. Partea proasta este ca a abuzat de colagen si in momentul de fata buza ei superioara tinde sa fie mai groasa decat cea inferioara.

Naomi Campbell

Naomi nu a fost foarte multumita de nasul ei original si s-a gandit sa-l modifice cumva. Din pacate rezultatul nu este unul dintre cele mai fericite deoarece in varful nasului ei se poate distinge forma unui mic implant. Din aceasta cauza si narile si-au schimbat forma. Ce a obtinut ? Un nas chiar mai mare decat cel original.


Un articol de Loredana Toma

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.