Setari Cookie-uri

Rivalul lui Patrick Dempsey lupta cu cancerul de piele

Actorul Eric Danes, interpretul medicului Mark Sloan din indragitul serial "Anatomia lui Grey"

Actorul Eric Danes, interpretul medicului Mark Sloan din indragitul serial “Anatomia lui Grey”, responsabil pentru esecul relatiei dintre Derek Sheperd (Patrick Dempsey) si sotia acestuia, Addison Montgomery-Shepherd, se lupta in viata de zi cu zi cu cancerul de piele.

El a dezvaluit acest lucru in in exclusivitate intr-un interviu acordat pentru noul numar al revistei “OK!Magazine”, desi primul semn al bolii a aparut in urma cu mai bine de o luna, cand a constatat ca ceva era in neregula cu aspectul buzelor sale. El povesteste ca in urma acestei constatari s-a dus la dermatolog si a fost diagnosticat cu cancer malign provocat de expunerea prelungita la soare.

A urmat deja un tratament de distrugere a tesutului canceros prin inghetare cu nitrogen lichid, insa a avut o reactie severa la una dintre cremele prevazute in tratamentul prescris de medic. Desi este intr-o situatie foarte dificila din cauza ca nu poate sa manance si a slabit deja destul de mult, se pare ca actorul este totusi norocos ca a identificat cancerul la timp si a reactionat prompt.

Expertii avertizeaza tot mai des ca numarul cazurilor de cancer de piele a crescut dramatic in ultimii douazeci de ani, expunerea indelungata la soare fiind una dintre cauzele principale pentru aceasta crestere ingrijoratoare. Cancerul buzelor apare mai frecvent dupa varsta de 40 de ani si in general la barbati, fiind favorizat si de tigari si alcool. In ultimul timp insa medicii au constata ca varsta la care debuteaza aceasta forma de cancer a inceput sa scada. Eric Danes are 35 de ani...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.