Setari Cookie-uri

Surorile celebre ale Hollywoodului

Lumea Hollywoodului abunda in femei frumoase, frumusetea fiind de altfel o premisa a succesului si cel mai adesea un criteriu de selectie. Cand aceste frumuseti sunt insa si surori, discutiile si comparatiile sunt inevitabile

Daca nu v-o mai amintiti pe Danni va prezentam un clip cu cele doua surori interpretand live melodia lui Kylie, "Kids."




Penelope si Monica Cruz


Cele doua surori seamana atat de bine incat uneori ajung chiar sa fie confundate. Sunt amandoua frumoase si talentate si in plus colaboreaza excelent. Dupa ce au lansat impreuna o colectie de genti ele au colaborat si pentru o colectie de accesorii si haine pentru Mango, devenind chiar imaginea acestei marci in sezonul iarna 2007/2008. Diferenta de varsta dintre cele doua surori nu este foarte mare, Penelope avand 33 de ani iar Monica 31.

Insa in ceea ce priveste cariera artistica, Penelope este mult mai avansata. Ea este una dintre cele mai indragite si apreciate actrite de la Hollywood, nominalizata la Oscar pentru filmul din 2006 in regia lui Pedro Almodovar, “Volver” si avand numeroase alte premii la activ ( Globul de Aur, premiul Bafta, premiul Goya etc.) Monica s-a lansat la randul ei in cariera actoriceasca, facandu-se remarcata prin rolul din serialul “Un Paso Adelante.”

Jessica si Ashley Simpson

Ashley Simpson a avut destul de mult de luptat pentru a iesi din umbra surorii sale mai mari, Jessica. Dintre cele doua, Jessica a fost considerata cea frumoasa, Ashley fiind mai degraba ratusca cea urata. Insa cu o serie de operatii si transformari de look, problema s-a remediat in mare parte. In anul 2004 ea a decis sa ia atitudine si si-a lansat cariera muzicala, primul album, “Autobiography” , debutand pe locul 1 in SUA si fiind recompensat de trei ori cu discul de platina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.