Setari Cookie-uri

Marturisirile saptamanii

Ai apucat sa frunzaresti ultimele confesiuni? Daca nu, noi iti prezentam cateva dintre cele mai interesante confesiuni si iti amintitim ca si tu poti oricand, sub protectia anonimatului, sa iti dezvalui secretul!

Ai apucat sa “frunzaresti” ultimele confesiuni? Daca nu, noi iti prezentam cateva dintre cele mai interesante confesiuni si iti amintitim ca si tu poti oricand, sub protectia anonimatului, sa iti dezvalui secretul!

Black lace ne-a dezvaluit, cu o sinceritate iesita din comun, ce inseamna prostitutia de lux.

“Sunt o persoana absolut normala, am prieteni, o familie ca toate celelalte, samd. Singura diferenta e ca… sunt prostituata.” Citeste aici toata confesiunea.

Si Pseudonim a fost prostituata de lux. Povestea ei … bate intr-adevar filmele. Merita citita cap coada:

“Din pacate conjunctura a facut ca dupa un an sa ma trezesc intr-un lant al slabiciunilor. Mai exact… ajunsesem fata de cartier care se culca cu toti... pe oriunde... prin tufisuri, prin scari, prin parcuri.” Citeste tot aici

Despre hi5 si relatii virtuale am tot scris. Intr-o lume in care internetul ne domina viata ar fi absurd sa nu luam in considerare ideea ca ne-am cunoaste iubire prin intermediul calculatorului. Emma insa ne anunta ca nu e chiar asa de simplu. Poti sa ajungi sa fii hartuita online!

Ramanem in lumea virtual fiindca Mioara ne marturiseste ca lucreaza la un videochat pentru a-si intretine cei doi copii. Citeste tot aici.

Fifi are o problema diferita:

“De 4 ani si jumatate am o relatie cu un baiat frumos si inteligent; este tot ce mi-am dorit dar... acum sunt anul 2 la facultate si in primul an mi-a picat cu tronc un prof' de la facultate” Citeste restul aici.

Problema virginitatii

Bianca are o “problema” delicata: e virgina. “Ultimul meu prieten s-a despartit de mine tocmai pentru ca sunt virgina (…) Vad virginitatea ca pe o povara… un impediment in calea fericirii mele.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.