Setari Cookie-uri

Cum saruta fiecare zodie?

Sarutul este foarte important intr-o relatie, asadar zodiacul sarutului te ajuta sa afli ce zodie este iubitul tau dupa felul in care saruta.

FECIOARA

Se stie ca nativele din Fecioara nu pun sexul pe primul loc, preferand sa treaca prin filtrul gandirii toate aspectele pe care le implica o noua aventura sexuala. Timida, saruturile sale sunt delicate, fine si extrem de subtile. Atunci cand este indragostita, ofera tot ce are mai bun, iar saruturile sale devin pasionale, fiind capabile sa iti dea fiori pe sina spinarii.

BALANTA

Nativele din Balanta adora sa transforme reprizele de sarutat intr-un adevarat show patimas si incendiar. Constiente de sex-appeal-ul sau, le place sa experimenteze, reusind sa isi surprinda partenerul intr-un mod foarte placut. Cand vine vorba de sex, ii place sa ia initiativa, dar la inceputul relatiei, merge pe mana iubitului.

SCORPION

Pentru nativele din Scorpion, sexul este cel mai important, sarutul aflandu-se intr-un plan secundar, care anticipeaza partida incendiara de sex ce urmeaza sa aiba loc. Dominate de impulsuri sexuale puternice, saruturile Scorpioancelor sunt extreme de pasionale si profunde. Ii place sa faca tot felul de aluzii sexuale cand saruta, dovedind ca este o persoana lipsita de inhibitii.

SAGETATOR

Citește și:

Pline de viata si inteligente, nativele din Sagetator nu pot trai fara senzatia ca sunt libere sa faca ce le pofteste inima. Firi indraznete, saruturile sagetatorului sunt pline de surprize si spontane, reusind sa il faca pe cel sarutat sa isi doreasca mereu mai mult. Ca si nativele din Gemeni, intrerup sarutul pentru a sopti la urechea iubitului cuvinte dulci sau glume deocheate.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.