Setari Cookie-uri

Atrage iubirea prin cristaloterapie!

Cristaloterapia este o forma de terapie alternativa, bazata pe energiile vibrationale ale cristalelor de cuart naturale. Fiecare tip de cristal emite un anumit tip de energie ce poate fi folosita in scopuri diverse, fie ca metoda de vindecare, fie ca metoda de imbunatatire a unor aspecte din vietile noastre, prin purificare, curatare a aurei sau atragere a anumitor vibratii pozitive. In functie de ceea ce ne dorim la un moment dat, vom alege un cristal specific acelui domeniu al vietii, il vom purifica, lasandu-l in lumina Lunii Pline o noapte, apoi il vom purta pana cand ne vom simti incarcati de energia lui pozitiva.

Daca problemele tale in iubire sunt profunde, de lunga durata (in sensul ca simti ca, orice ai face, nu reusesti sa iubesti si sa fii iubita), atunci ai nevoie de un cristal tamaduitor de culoare violet, care iti va purifica energiile interioare si te va ajuta sa gasesti echilibrul. Este vorba despre ametist, cunoscut pentru puterea sa de a sprijini schimbarile majore in diferite sectoare ale vietii, fie ca este o schimbare intentionata, fie ca este una survenita brusc sau intr-un mod dureros, precum o despartire, un divort sau pierderea unei persoane dragi. Pentru a-ti vindeca ranile interioare, apeleaza la ametist. Acesta te va ajuta sa te dezvolti din punct de vedere spiritual, aducandu-ti pacea interioara si puterea de a uita si de a ierta. De asemenea, ametistul este utilizat si de persoanele care au trecut prin experiente ce le-au facut sa se simta victimizate de o personalitate puternica, impulsiva sau intoleranta.

Pentru a te simti mai atragatoare, ai la dispozitie o varietate mare de pietre semipretioase ce iti intaresc increderea in sine, minimizeaza complexele si te fac sa te concentrezi asupra propriilor tale dorinte. Unul dintre cristalele cu aceste proprietati energetice este acvamarinul, a carui culoare variaza de la albastru la verde deschis (culoarea apei de mare). Acest cristal te va face sa pui piciorul in prag si sa preiei controlul asupra propriei vieti, fiind foarte indicat in special persoanelor ce se lupta cu diferite complexe, mai mult sau mai putin justificate, avand si un efect protector din punct de vedere emotional. O alta piatra semipretioasa recomandata este heliotropul, cunoscuta si ca “Piatra sangelui”, de culoare verde inchis spre negru, cu mici puncte de un rosu inchis. Heliotropul te va face sa te simti foarte curajoasa si sa preiei initiativa atunci cand iti doresti acest lucru, fiind indicat in mod special femeilor timide si care nu au incredere in ele insele. Carneolul este un alt cristal indicat pentru flirturi, castigarea increderii in sine si depasirea inhibitiilor.

Purtand un astfel de cristal natural, vei atrage in viata ta energii pozitive ce te vor ajuta sa te deschizi in fata iubirii, atat pentru a o primi, cat si pentru a o oferi, insa nu te astepta la efecte rapide, chiar peste noapte, intrucat orice transformare necesita un anumit timp. Mediteaza asupra propriilor tale dorinte si hotaraste sa accepti iubirea adevarata in viata ta, apoi, sprijinita si de puterea energetica cristalelor, vei reusi sa-ti indeplinesti obiectivele personale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.