Setari Cookie-uri

Compatibilitatea intre zodii

Ati citit pana acum ca o zodie este compatibila cu alta, dar probabil nu ati inteles de ce astrologii fac aceste afirmatii. Fiecare zodie are propria sa natura data de polaritate, element, calitate si planeta guvernatoare. Intr-o analiza astrologica completa trebuie tinut cont de toate acestea. O sa va prezint secretele care compun compatibilitatea dintre zodii. Astazi incepem cu analiza compatibilitatii in functie de polaritate si de element:


Zodiile de Pamant:
Taur, Fecioara, Capricorn sunt compatibile intre ele, nativii din aceste zodii sunt rabdatori, pragmatici si foarte senzuali. Un cuplu pamant (Taur-Taur, Taur-Fecioara, Taur-Capricorn) este unul foarte stabil si durabil, viata sexuala si aspectele materiale unind acest cuplu. Daca este afectata una din aceste doua dimensiuni cuplul poate sa se destrame, dar mai rar se intampla acest lucru pragmaticilor nativi de pamant!

Intre zodiile de Apa (Rac, Scorpion si Pesti) si zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) exista o mare atractie. Se stie bine ca pamantul daca primeste apa devine roditor, iar apa fara limitele oferite de pamant nu are o matca si se ajunge la inundatie. Nativul Apa (Rac, Scorpion si Pesti) aduce romatism, emotii si un pic de imaginatie in viata pragmaticului semn de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) destul de temator ca sa se deschida la sentimente puternice cu care semnele de Apa sunt mai mult decat obisnuite. Nativul din semn de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) aduce ordine, stabilitate afectiva, adesea si siguranta materiala in viata nativului Apa, care are mare nevoie de mai mult echilibru. Un cuplu Apa-Pamant se completeaza reciproc beneficiind de multa bogatie afectiva si stabilitate materiala.

Intre zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) si zodiile de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) exista de asemenea o atractie instantanee! Focul se hraneste cu aer, fara aer se stinge, iar aerul in prezenta focului se incalzeste. Foarte mult entuziasm caracterizeaza cuplul Aer-Foc multa pasiune, sex de calitate si comunicare deschisa in aceasta relatie. Nativul din semn de Foc isi ajuta perechea sa se decida mai usor si sa aibe mai mare incredere in sine, iar nativul din semnul de Aer prin inteligenta sa spontana si umorul de calitate aduce multa relaxare si solutii ingenioase la problemele cu care se confrunta nativul Foc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.