Setari Cookie-uri

Top 5 'barbati rai'

Fiecare generatie de celebritati are cateva nume si cateva fete capabila sa rupa inima publicului feminin. Si cum faima te duce departe multi nu se pot abtine sa nu se foloseasca de ea pentru a aduce in pat cat mai multe femei. Practica nu e una noua Casanova fiind probabil unul dintre cei mai cunoscuti afemeiati din istoria lumii. Insa barbatii ce urmeaza fac pe tot posibilul sa ii atinga recordul.

La momentul actual Charlie e casatorit cu Brooke Mueller desi ultimele scandaluri ameninta sa distruga si aceasta a treia casnicie a actorului. S-a casatorit prima data cu fotomodelul Donna Peele in 1995 insa fericirea maritala nu a durat prea mult. La destramarea casniciei a contribuit si faptul ca Charlie a fost nevoit sa depuna marturie in cadrul procesului inaintat impotriva vestitei Madam Heidi Fleiss, sefa unei companii de servicii de escorta. In cadrul procesului a recunoscut sub juramant ca a cheltuit in jur de 50 000 de dolari pentru servicii din partea prostituatelor puse la dispozitie de companie (pretul unui serviciu de o noapte era de 2 500 de dolari). In 2002 s-a casatorit cu actrita Denise Richards pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale productiei Good Advice insa in 2005 Denise a inaintat actiune de divort desi era insarcinata cu cel de al doilea copil al cuplului. Ultimele vesti care au ocupat prima pagina a revistelor de scandal anunta arestarea starului la inceputul anului in urma unul scandal domestic in care si-a amenintat sotia. Acest episod l-a costat pana acum o cautiune de 8 500 de dolari si probabil inca un divort.

1. Tommy Lee

Nu doar actorii de la Hollywood se bucura de vzibilitatea necesara pentru a putea profita de numele si aspectul lor. Primul loc in topul crailor contemporani nu ii revine unui actor ci unui muzician, Tommy Lee, fostul baterist si intemeietorul legendarei formatii de glam metal Motley Crew. Cunoscut pentru scandalurile care il inconjoara mai degraba decat pentru profesia lui, Tommy Lee intruchipeaza stereotipul baiatului rau.

A fost casatorit de trei ori cu cateva nume celebre precum Heather Locklear si Pamela Anderson; prima sotie a fost Elaine Irwin
in Bergen. De remarcat ca s-a casatorit cu Pamela Anderson la patru zile dupa ce s-au intalnit iar relatia lor e una destul destul de haotica trecand prin numeroase despartiri violente urmate de impacari. Insa in palmaresul lui se mai inscriu alte cateva bombe sexy ale Hollywood-ului precum Carmen Electra, Kimberly Stewart, Jenna Jameson, Shauna Sand, Daisy de la Hoya. Nu se putea un prim loc fara o inregistrare care sa stea drept dovada a promiscutatii personajului in discutie. 'Calitatile' lui Tommy Lee au putut fi vizionate de toata lumea dupa ce a aparut pe internet o inregistrare cat se poate de explicita cu el si Pamela Anderson.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.