1. Simți atracție sau repulsie în mod instantaneu

Adesea, când te apropii de cineva pe care îl cunoști dintr-o altă viață, simți o conexiune imediată. Această persoană ar putea fi un fost membru al familiei, prieten, partener, cineva cu care ai avut o legătură puternică. Sau, din contră, poate fi vroba de repulsie. Nu îți poți explica de ce, dar nu îi poți suporta. Este posibil ca acești oameni să-ți fi provocat o anumită formă de durere și suferință în viața ta anterioară și încă te lupți să îi ierți. Întâlnirea cu aceștia poate fi o șansă de a dezlega legăturile trecute și de a echilibra karma prin acordarea iertării pentru acțiunile lor. Acest lucru va purifica atașamentele toxice ale sufletului tău și te va ajuta să crești.

sursa foto: shutterstock/by sasha2538

2. Aveți o conexiune aproape telepatică

Le ard urechile când vorbim despre ei. Sau te gândești la o persoană și o secundă mai târziu să primești un SMS de la aceasta sau simți ce urmează să spună o persoană. Este o conexiune greu de explicat și chiar mai greu de negat. Acest tip de legătură este dincolo de timp și spațiu și se stabilește între oameni cu adevărat apropiați. Într-o viață anterioară, ați împărtășit momente intime și v-ați dezvăluit părți profunde ale sufletelor voastre. Astfel, s-a creat o legătură profundă între voi, păstrată de-a lungul a mai multor vieți.

3. Vezi ceva familiar în ochii lor

Există ceva cu adevărat familiar în ochii lor și nu poți explica ce este. Ești ca hipnotizată. E ca și cum ai fi privit deja în acei ochi un milion de ori înainte. Unii oameni cred că ochii nu se schimbă atunci când trecem de la o viață la alta, permițându-ne astfel să ne recunoaștem frații spirituali de-a lungul timpului. Ochii sunt ca o amprenta a sufletului nostru. Așadar, dacă ți se întâmplă vreodată să te uiți în ochii cuiva și să simți că i-ai mai văzut că îi știi demult, nu ignora acest semn.

Sursa Foto Front Page: By Yavuz Meyvec

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: