Dan Brown: Simbolul pierdut

Dan Brown: Simbolul pierdut
Kudika
11 Ianuarie 2010

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Am deschis asadar un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Pentru a beneficia de reducerea oferita special cititoarelor Kudika, trebuie sa sa introduceti in campul "Incarcati cupon" codul oferit de noi mai jos si sa apasati butonul "incarca". Astfel, reducerea pe care o aveti pe cupon se aplica comenzii efectuate.

Codul cuponului de reducere Kudika este: PROB-ROTR-IHOP-HOTK


Iata recomandarea acestei saptamani:

Simbolul pierdut de Dan Brown

Romanul este o cursa uluitoare prin lumea simbolurilor si a codurilor masonice care traverseaza intreaga istorie a capitalei americane, de aceasta data, la fel de bogata in simboluri ancestrale precum capitalele europene decodificate in romanele anterioare din aceasta serie a lui Dan Brown – Paris, Roma si Londra.

Aflat acum in cautarea simbolului pierdut, Robert Langdon se lanseaza alert in operatiunea de salvare de la moarte a unui vechi prieten, un mason respectabil, Peter Solomon, si o cunoaste pe sora acestuia Katherine, o cercetatoare redutabila in domeniul noeticii – stiinta noua dedicata studiului gandurilor umane si fortei acestora. Timpul actiunii se concentreaza in 12 ore de neuitat, presarate, dupa reteta unica – marca Dan Brown, cu repere si explicatii enciclopedice care traverseaza istoria omenirii.

De altfel, suntem avertizati, inca de la inceput, ca “toate ritualurile, informatiile stiintifice, operele de arta si monumentele la care se face referire in roman sunt reale”. De la arhitectura Capitoliului ori a Obeliscului, la Cifrul francmasonic, de la puterea gandurilor, la cele mai tainice descoperiri stiintifice legate de potentialul studiului acestora in evolutia umanitatii, se tese o poveste inedita, pregatind un final surprinzator suspendat intre stiinta si credinta.

Traducere de Adriana Badescu

Pret: 58,79 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% (cupon reducere: PROB-ROTR-IHOP-HOTK) oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri