In prima editie a emisiunii “Hipnoza, jocurile mintii” cei opt protagonisti se dovedesc a fi lipsiti de orice inhibitii. Vlad Grigorescu, gazda showului, isi va pune la incercare talentele sale de hipnotizator.

Cu ajutorul puterilor sale va reusi sa-l convinga pe unul dintre concurenti sa raspunda cu da la orice intrebare. Astfel acesta va afla despre el lucruri pe care nici nu le banuia. Rezultatele suprinzatoare ale jocului “Yes man” le puteti vedea duminica, 2 august.

Si tot atunci, vedeti cum se mananca cu pofta o ceapa in locul unui mar gustos. Desigur, subiectul in cauza, era hipnotizat si era convins ca ceapa respectiva este chiar un mar.

Nu pierdeti prima editie din “Hipnoza, jocurile mintii” cel mai tare show de hipnoza al momentului, duminica, 2 august, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM, si detine platforma de video sharing MyVideo.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: